Core 2 Duo & Windows 11 (14 yaşında bir dizüstü)

Bizim eski T7200 Casper çalışsa onda denerdim.

Bizim eski T7200 Casper çalışsa onda denerdim.

Soketleri aynı ama sizin işlemciniz 667MHz FSB hızına sahip yani teorik olarak işlemciyi desteklemeyecektir çünkü elimdeki işlemci güçlü bir model ve 1066MHz FSB hızına sahip. Kısmet değilmiş.

FSB,(front side bus) işlemci ile anakart üzerindeki kuzey köprüsünün iletişimini sağlayan hayati bir veriyoludur.

Hocam ben Core 2 Duo E7500, 2 GB RAM PC'ye kurdum Windows 11'i. RAM hariç hiçbir sıkıntısı yok diyebiliriz

Benimkide bu

Hocam bende 6 GB RAM var sanal belleği kapatmali miyim teşekkürler. NVMe SSD var.

Hocam benim i5 5200u işlemcili, amd radeon r5 m330 2 gb ekran kartlı, 2*4 dual channel ddr3 ramli ve 1 tb HDD'li 6 yıllık bir laptopum var. Laptopu aldığımda içinde windows 8.1 işletim sistemi yüklüydü ve ben o zamandan beri işletim sistemini değiştirmedim. Aldığım zamanlarda bilgisayarım diğer bilgisayarlara göre oldukça hızlı olmasına rağmen şimdilerde haliyle yavaşladı. Ama bu bence anormal bir yavaşlama. Çünkü harddiskimin yanıt süresi bazen 50.000 ms'lere kadar çıkmaya başladı. Ayrıca sistemin boşta kullandığı ram miktarı da 2,4 gb. Bu miktarı düşürebilmek için gereksiz olan hangi hizmetleri kapatabilirim? Ayrıca bir tane sata SSD alırsam ve işletim sistemini bu SSD'ye kurarsam sistemimin hızlanmasına etkisi olur mu?

Bilgisayar hiç format görmemiş anladığım kadarıyla. 6 yıldan beri hiç format görmediğinden artık yavaşlamış. Bence en iyi çözüm format at.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…