Core 2 Extreme QX9650 için Ekran Kartı önerisi

Sanıyorsan yanılıyorsun. Anakart zaten maks. 4GB destekliyor sen takılı olan RAM'i nasıl 8 diye düşündün, garip.
Eki Görüntüle 292757
Dostum bir yanlışın var galiba yanlış olan modele bakıyor olabilirsin, benim anakartımın 8 GB Ram desteği var ve aktif olarak kullanmaktayım, tek sorunum şu an GPU ve ne alsam günü kurtarabilirim diye düşünüyorum baktım olmuyor sistemi güncellemekten başka çarem kalmayacak gibi.

RAM yükseltmesinden sonra ya aynı işlemciyle beraber GT 1030 almalısın ya da üst nesil ikinci nesil sistem alıp ona GTX 1050 almalısın. Zaten profilinden anladığım kadarıyla E-Spor oyunları oynuyorsun. Bu durumda GT 1030 fazlasıyla yeter. Ama PUBG gibi Battlefield 1 gibi oyunlar için anakart ve işlemciyi değiştirmen gerekiyor onu bilmende yarar var.

Son düzenleme:
Üst yorumdaki arkadaş biraz kıtmış, zira yorumlarından bunu anladım. QX9650 çok güzel bir işlemcidir lakin 1050 Ti'yi maalesef besleyemiyor, bir tık daha güçsüz olan 1030, 750 Ti 750 730 gibi kartları rahatlıkla beslemektedir, alternatif olarak R7 240 RX550 ve HD6790 gibi kartlar alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…