Core 2 Q9550 sisteme ekran kartı tavsiyesi

praque

Hectopat
Yer
Yalova
Daha fazla  
Meslek
Barista
İyi forumlar, sistemim şu şekilde:

Anakart: Intel DG31pr son sürüm BIOS.
İşlemci: Core 2 Quad Q9550 2.83GHz
RAM: 4 GB (667MHz 2X 2 GB) DDR2.
Ekran kartım: AMD HD 6670 1GB 800MHz.
PSU: 380W (markasına bakmadım)

Kasam eksi bir kasa zamanında toplanmıştı ve biliyorsunuz anakart yüzünden belleği 4 GB üstüne çıkartamıyorum. Maksimum 800MHz hızda maksimum 4 GB destekliyor, LGA775 pinli anakart bulmakta çok zor artık. CS:GO, Battlefield 4 tarzı oyunlarda FPS sıkıntısı yaşıyorum ekran kartım çok ağır kalıyor. Düşük bütçeli olabilir, 2. el olabilir güzel bir ekran kartı tavsiyeniz var mı?

Örneğin RX550 alırsam güç kaynağımda veya işlemcimde darboğaz yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi forumlar, sistemim şu şekilde:

Anakart: Intel DG31pr son sürüm BIOS.
İşlemci: Core 2 Quad Q9550 2.83GHz
RAM: 4 GB (667MHz 2X 2 GB) DDR2.
Ekran kartım: AMD HD 6670 1GB 800MHz.
PSU: 380W (markasına bakmadım)

Kasam eksi bir kasa zamanında toplanmıştı ve biliyorsunuz anakart yüzünden belleği 4 GB üstüne çıkartamıyorum. Maksimum 800MHz hızda maksimum 4 GB destekliyor, LGA775 pinli anakart bulmakta çok zor artık. CS:GO, Battlefield 4 tarzı oyunlarda FPS sıkıntısı yaşıyorum ekran kartım çok ağır kalıyor. Düşük bütçeli olabilir, 2. el olabilir güzel bir ekran kartı tavsiyeniz var mı?

Örneğin RX550 alırsam güç kaynağımda veya işlemcimde darboğaz yaşar mıyım?
E sonic markasının 775 pin ddr3 ram destekli anakartları var. Onlardsn tavsiye ederim. Performansi arttıracaktır.

Bence DDR2 sisteme yatırım yapmamanı tavsiye ederim hiç yoktan DDR3 geçmeyi dene.
bu anakartı alıp sistem daha iyi olur ddr3 geçmiş olursun.

Son düzenleme:
ASUS AREZ RX 550 2 GB alabilirsin ucuz ve performanslı ekran kartı ama PSU yetmeyebilir ve SSD almanı tavsiye edrim.
SSD+HDD kullanıyorum hocam tavsiyen için teşekkürler, araştırmalarıma göre PSU yeterli oluyormuş bir arkadaşımla irtibata geçtim kendi RX550 ekran kartını 350W PSU ile kullandığını söyledi.
E sonic markasının 775 pin ddr3 ram destekli anakartları var. Onlardsn tavsiye ederim. Performansi arttıracaktır.
Sayenizde markayı aratarak daha düşük bütçeli uygun bir anakart buldum hocam.
Linkte bulunan anakartı 1 saat önce sipariş verdim ancak bazı sorularım var. Bu anakartı tak-çalıştır yapabilecek miyim yoksa BIOS güncellemesi gerekir mi? Bu anakart sayesinde DDR3 bir sisteme geçip 4X4 RAM takacağım.

SSD+HDD kullanıyorum hocam tavsiyen için teşekkürler, araştırmalarıma göre PSU yeterli oluyormuş bir arkadaşımla irtibata geçtim kendi RX550 ekran kartını 350W PSU ile kullandığını söyledi.

Linkte bulunan anakartı 1 saat önce sipariş verdim ancak bazı sorularım var. Bu anakartı tak-çalıştır yapabilecek miyim yoksa BIOS güncellemesi gerekir mi? Bu anakart sayesinde DDR3 bir sisteme geçip 4x4 RAM takacağım.

Genelde tak çalıştır olur BIOS eskiyse güncellersin ben hiç BIOS güncellemedim 2018 kalma RAM'ların DDR3 olmalı unutma bunu.

Linkte bulunan anakartı 1 saat önce sipariş verdim ancak bazı sorularım var. Bu anakartı tak-çalıştır yapabilecek miyim yoksa BIOS güncellemesi gerekir mi? Bu anakart sayesinde DDR3 bir sisteme geçip 4x4 RAM takacağım.

Bende RX 550 2 GB var ben rahat etsin diye 600W PSU aldım.

Linkte bulunan anakartı 1 saat önce sipariş verdim ancak bazı sorularım var. Bu anakartı tak-çalıştır yapabilecek miyim yoksa BIOS güncellemesi gerekir mi? Bu anakart sayesinde DDR3 bir sisteme geçip 4X4 RAM takacağım.
Linkte bulunan ürünü bugün teslim aldım ve hiçbir şekilde görüntü alamadım. Uzman bir bilgisayarcının elinde bile doğru kablolama yapılsa dahi görüntü vermediği için iade etmeye yolundayım. DDR3 775Pin bir anakart bulmak değil, sağlamını bulmak zormuş hocam.

Linkte bulunan ürünü bugün teslim aldım ve hiçbir şekilde görüntü alamadım. Uzman bir bilgisayarcının elinde bile doğru kablolama yapılsa dahi görüntü vermediği için iade etmeye yolundayım. DDR3 775pin bir anakart bulmak değil, sağlamını bulmak zormuş hocam.

Aldığın site çok saçma N11 GittiGidiyor tredyol falandan alsana ben güvenip o siteden almam!

Eski sistemin seninkine benzer aşağıdaki şekilde sorunsuz kullanıyorum
RAM 8 GB 1333 MHz.
Anakart Gigabyte G41m.
İşlemci Core 2 Quad 9550.
Ekran kartı Gigabyte GT640 OC.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı