Core 2 Quad 4 Çekirdekli İşlemci vs Pentium G3260

Arkadaşlar geçenlerde GTA 5 aldım lakin elimde Pentium G3260 2 Çekirdek 3.30 ghz var ve oyun 4 çekirdek istiyor. Kasma yapmıyor lakin merak ediyorum.

Intel Core 2 Quad Q6600 ve Pentium G3260 arasında hangisi daha iyidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanki Q6600 daha iyi gibi ya. Aslinda kullandiginiz ise gore degisir. Video izliyosaniz ikisi de iyi islemci fakat oyunda kullanacaksaniz iki islemciyi de denemelisiniz ayni sistemde.

Sanki Q6600 daha iyi gibi ya. Aslinda kullandiginiz ise gore degisir. Video izliyosaniz ikisi de iyi islemci fakat oyunda kullanacaksaniz iki islemciyi de denemelisiniz ayni sistemde.
Ama Q6600 Eski bir işlemci lakin Pentium G3260 2 Çekirdek.
Gta 5 oynamak istiyorum o yüzden sordum.
Maalesef anakarta çok masraf yaptığım için burayı gözden kaçırdım.

Ama Q6600 Eski bir işlemci lakin Pentium G3260 2 Çekirdek.
Gta 5 oynamak istiyorum o yüzden sordum.
Maalesef anakarta çok masraf yaptığım için burayı gözden kaçırdım.
Bence anakartiniz destekliyorsa deneme yapin ustunde hangisi daha cok performans sagliyorsa onu kullanin. Q6600 fark acmis G3260'a testlerde sanirim.

Deneyeceğim hocam bakacağım.
Ama şimdi bir sistemde Pentium fark açarken diğer sistemde Q6600 Öne geçiyor yani her teste kanmamak lazım .

Anakartınıza uygun en güçlü işlemciyi (i7 4790) ya da onun HT'siz kardeşi i5 4690'ı almanızı öneririm.

Tekli çekirdekde G3260 fark atmış önde oyunlarda çok daha iyi performans verir. bunun dışında sadece 2 çekirdeği var bu da GTA V gibi oyunlarda çoklu çekirdek Renderlama problemi doğuracaktır. 2 İşlemci ile de aslında GTA V oyununu oynaman çok zor gibi görünüyor.

Guclu islemciyi aldiktan sonra onu besleyebilen ekran karti yoksa ne anlami kalir ki?
Ekran kartı işlemciyi değil İşlemci Ekran kartını besliyor hocam.
Anlıyorum,keşke PC Toplarken şuan ki donanım bilgime sahip olsaydım da o lanet olası işlemciyi almasaydım.
O Mağaza satıcısını bulup öldüresim geliyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…