EJDERİYA AVCISI Hectopat Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 203 Çözümler 1 27 Mart 2020 #41 Furisty dedi: Yok hocam ek olarak depoda kalanı söyledim. Siz satın satışınızı baltalamak istemem. Geldiğiniz gün konuya yazın, buluşma yerini ayarlayalım. Genişletmek için tıkla... Tamam geldiğim gün yazayım. Q9550'yi düz 100 tl yapsak olmaz mı ? pazarlık sünnettir, Durumum biraz sıkıntılı şu an.
Furisty dedi: Yok hocam ek olarak depoda kalanı söyledim. Siz satın satışınızı baltalamak istemem. Geldiğiniz gün konuya yazın, buluşma yerini ayarlayalım. Genişletmek için tıkla... Tamam geldiğim gün yazayım. Q9550'yi düz 100 tl yapsak olmaz mı ? pazarlık sünnettir, Durumum biraz sıkıntılı şu an.
F Furisty Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 27 Mart 2020 #42 EJDERİYA AVCISI dedi: Tamam geldiğim gün yazayım. Q9550'yi düz 100 tl yapsak olmaz mı ? pazarlık sünnettir, Durumum biraz sıkıntılı şu an. Genişletmek için tıkla... 110 TL olur.
EJDERİYA AVCISI dedi: Tamam geldiğim gün yazayım. Q9550'yi düz 100 tl yapsak olmaz mı ? pazarlık sünnettir, Durumum biraz sıkıntılı şu an. Genişletmek için tıkla... 110 TL olur.
Khaleesi Targaryen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 3.002 Çözümler 17 27 Mart 2020 #43 EJDERİYA AVCISI dedi: Onlara da baktım ama bios modlama işi korkutuyor biraz. Güncel. Koskoca forumda quad işlemci satan yok mu arkadaş. Genişletmek için tıkla... X5460 var bende hocam. Bios modlama da cok kolay bi islem q9650 den kat ve kat daha iyi performans veriyor EJDERİYA AVCISI dedi: Tamam geldiğim gün yazayım. Q9550'yi düz 100 tl yapsak olmaz mı ? pazarlık sünnettir, Durumum biraz sıkıntılı şu an. Genişletmek için tıkla... Quad core 9000 serisiyle cogu guncel oyunda bile kasar hicam ayrica bilginiz olsun
EJDERİYA AVCISI dedi: Onlara da baktım ama bios modlama işi korkutuyor biraz. Güncel. Koskoca forumda quad işlemci satan yok mu arkadaş. Genişletmek için tıkla... X5460 var bende hocam. Bios modlama da cok kolay bi islem q9650 den kat ve kat daha iyi performans veriyor EJDERİYA AVCISI dedi: Tamam geldiğim gün yazayım. Q9550'yi düz 100 tl yapsak olmaz mı ? pazarlık sünnettir, Durumum biraz sıkıntılı şu an. Genişletmek için tıkla... Quad core 9000 serisiyle cogu guncel oyunda bile kasar hicam ayrica bilginiz olsun
EJDERİYA AVCISI Hectopat Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 203 Çözümler 1 27 Mart 2020 #44 Furisty dedi: 110 TL olur. Genişletmek için tıkla... Gelince konuşuruz tekrar. Khaleesi Targaryen dedi: X5460 var bende hocam. Bios modlama da cok kolay bi islem q9650 den kat ve kat daha iyi performans veriyor Quad core 9000 serisiyle cogu guncel oyunda bile kasar hicam ayrica bilginiz olsun Genişletmek için tıkla... İntel anakarta bios modlamak çok sıkıntılı.
Furisty dedi: 110 TL olur. Genişletmek için tıkla... Gelince konuşuruz tekrar. Khaleesi Targaryen dedi: X5460 var bende hocam. Bios modlama da cok kolay bi islem q9650 den kat ve kat daha iyi performans veriyor Quad core 9000 serisiyle cogu guncel oyunda bile kasar hicam ayrica bilginiz olsun Genişletmek için tıkla... İntel anakarta bios modlamak çok sıkıntılı.
F Furisty Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 2 Nisan 2020 #45 EJDERİYA AVCISI dedi: Gelince konuşuruz tekrar. İntel anakarta bios modlamak çok sıkıntılı. Genişletmek için tıkla... Peki 100 TL olsun.
EJDERİYA AVCISI dedi: Gelince konuşuruz tekrar. İntel anakarta bios modlamak çok sıkıntılı. Genişletmek için tıkla... Peki 100 TL olsun.
EJDERİYA AVCISI Hectopat Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 203 Çözümler 1 2 Nisan 2020 #46 Furisty dedi: Peki 100 TL olsun. Genişletmek için tıkla... Daha gelmedim virüs olaylarından dolayı,Gelebilirsem gelince yazarım. Furisty dedi: Peki 100 TL olsun. Genişletmek için tıkla... Bu virüs olaylarından dolayı gelmem baya geç olacak,GET ilanı açma şansınız var mı acaba? Son düzenleme: 6 Nisan 2020
Furisty dedi: Peki 100 TL olsun. Genişletmek için tıkla... Daha gelmedim virüs olaylarından dolayı,Gelebilirsem gelince yazarım. Furisty dedi: Peki 100 TL olsun. Genişletmek için tıkla... Bu virüs olaylarından dolayı gelmem baya geç olacak,GET ilanı açma şansınız var mı acaba?
F Furisty Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 25 Haziran 2020 #47 EJDERİYA AVCISI dedi: Daha gelmedim virüs olaylarından dolayı,Gelebilirsem gelince yazarım. Bu virüs olaylarından dolayı gelmem baya geç olacak,GET ilanı açma şansınız var mı acaba? Genişletmek için tıkla... GET açabilirim.
EJDERİYA AVCISI dedi: Daha gelmedim virüs olaylarından dolayı,Gelebilirsem gelince yazarım. Bu virüs olaylarından dolayı gelmem baya geç olacak,GET ilanı açma şansınız var mı acaba? Genişletmek için tıkla... GET açabilirim.