Core 2 Quad Q6600 nasıldır?

Evet biliyorum artık ücretli veriyor NVMe BIOS'ları ama modlu BIOS'u önceden çıkarmışsa sitesinde vardır.

Vay beee adam videolarında o kadar "herkes yararlansın, elinizdekini değerlendirin, ülkeden döviz çıkmasın milli serveti koruyalım" diyordu.

Biraz düşününce oda kendince haklı ama 100₺ biraz fazla gibi. Zam yapmazsa bir ara bakarım.

775 pinde Xeon kullanmak ahmaklık.

TDP çok yüksek. Karşılaştırdığım zaman GHz ve transistör sayısı biraz daha fazla. Bir de galiba Xeon işlemciler sunucu işlemciler olduğu için uzun süre yük altında dayanabiliyor.

TDP çok yüksek. Karşılaştırdığım zaman GHz ve transistör sayısı biraz daha fazla. Bir de galiba Xeon işlemciler sunucu işlemciler olduğu için uzun süre yük altında dayanabiliyor.
Dayanıklılık konusunda sorun olmaz.

Ben Xeon da kullandım quad da kullanım açısından Xeon çok daha iyi modlu bios dosyası bulsam quad almazdım öncelikle fiyat olarak uygun e5450nin TDP değeri q6600dan daha az ayrıca xeon daha güçlü ekran kartlarında da iyi çalışıyor quaddan bana sorarsanız modlu bios varsa xeon daha mantıklı

Son düzenleme:
Hay arkadaş işlemciyi satın alacağım adam sırf kargoyla uğraşmamak için ilana satıldı koymuş. Bu kadar da üşengeç olunmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…