Core 2 Quad Q8200 2.3 GHz Sisteme Ekran Kartı Önerisi.

Bora1

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar,
Sisteme yılbaşı için ekran kartı istiyorum. Steam indirimlerinden faydalanıp oyun satın alacağım.
Ancak asıl amaç bu değil. Kredi kartı kullanarak 9 taksit ile bütün parçaları ilerleyen dönemlerde yavaş yavaş satın almak. Aylık 100 Lira bütçeyi geçmeyecek taksitler ile bu işi bitirmek istiyorum. İlerleyen dönemlerde bütçe artabilir , kullanabileceğim limit artabilir. Diğer parçaları almak içinde 9 ay beklemeyeceğim. Birkaç taksit bittikten sonra almaya devam edeceğim. Güç kaynağının ekran kartını kaldırmayacağını düşünüyorum. Bu yüzden listeye güç kaynaklı bir kasa eklemeyi düşünüyorum. Kullandığım kasa eski Crea kasası oldukça küçük ve kullanışlı değil. Ekran kartı ve kasa ne kadar uygun fiyatlı olursa diğer parçalara geçmek daha kolay olacaktır. Kartın limitini bilmiyorum ancak sadece ben kullanacağım. Aylık ödeyebileceğim miktar 100 Lira civarı şuan için. Darboğaz olacaktır ancak elimdeki imkanlar sınırlı. En fazla yapabildiğim bu.
Sistemim ;
İntel Core 2 Quad Q8200 2.3GHz
2+1 Kingston RAM
Foxconn G31mxp Anakart
2,5 Toshıba 120Gb HDD
Aklımdaki kasa ; CORSAIR CARBIDE SERİSİ WAMP/SPEC-01 80PLUS 550W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA - Vatan Bilgisayar
Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar , Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…