Sıfırı 330 Tl, 2. ele 250 vermek mantıksız. Ayrıca HD serisimi kaldı artık ? İşlemcin pentium değil ama 2008'de piyasaya çıktı, ne bekliyorsun skylake i5 performansı mı ?
Kafadan atma felan hayırdır? Sen çok biliyorsan konu neden açıyorsun? Amacın ne? Q8300 ile i5 performansı mı bekliyorsun? Tamam git ve al o zaman dostum konu falan açma!
Kafadan atma felan hayırdır? Sen çok biliyorsan konu neden açıyorsun? Amacın ne? Q8200 ile i5 performansı mı bekliyorsun? Tamam git ve al o zaman dostum konu falan açma!
Senin anlamamaya çalıştığın şey ne ben onu anlamadım. Burada Q8200 gibi bir işlemcinin rahatlıkla HD 7770'i kaldırabileceğinden eminiz herhalde. Konuyu niye İ5 e çevirdiniz. Zaten İ5 alacak adam da HD 7770 almaz. Burada arkadaş bütçesine uygun bir şey söylemiş HD serisi mi kalmış diyosun. Ne kadar HD serisi de olsa yeni bir sistem toplamadığına göre HD 7770 almasında bir mazur yok. Ki kartın performansı giriş seviyesi için gayet iyi. İleride sistemi değiştireceği zaman İ5 i de alır en kral ekran kartını da merak etme. @Tuna Yücer arkadaş gayette doğru söylemiş. HD 5450 ile İ7 kullansan ne olur kullanmasan ne olur. İ7 taktın diye kart uçacakmı ? Kartın belli bir performansı var zaten ufak bir ekleme yapabilir sadece. Bu tartışmada burada bitsin lütfen.