Core 2 Quad Q8300 ve GTX 550 Ti sistem alınır mı?

Netra

Hectopat
Katılım
12 Ocak 2016
Mesajlar
172
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Normalde bilgisayarım var buradan toplamıştık onu da 2 3 yıl önce öneriyle. Şimdi kardeşim büyüdüğü için onunla beraber Legends of Legends falan oynamak için ona bilgisayar almak için biraz araştırdım, bütçem fazla yok 1500 TL gibi bayağı düşük bir miktar bir bilgisayar buldum 2. El içinde ki donanım böyle;

- MSI G41M-P33 Combo Intel G41 Soket LGA775 DDR2 /DDR3 VGA Anakart
- Intel Core 2 Quad Q8300 2.5GHz 4MB Cache 1333MHZ LGA775 İşlemci
- G.Skill 8 GB (2X4GB) Ripjaws X DDR3 1600MHZ CL9 1.5V Dual Kit RAM
- GTX550 Ti DirectCU GDDR5 1GB 192Bit NVIDIA GeForce DX11 Ekran Kartı
- WD Blue 3,5" 1TB 64MB SATA III 6Gb/s 7200 RPM
- Corsair CX SERİSİ 80Plus 600W GÜÇ KAYNAĞI
- Corsair Vengeance C70 Oyuncu Askeri Yeşil Mid Tower Kasa
- Cooler Master Hyper 412S LGA İşlemci Soğutucusu

1250 TL'ye indirdi arkadaş sistemini.

Şu sistemin YouTube'de bir kaç test videosu VA. R düşük ayarlarda GTA 5 ve benzer oyunlarda 25-35 FPS veriyor, Legends of Legends'de falan ise 70-90 arası benim için yeterli. Sadece sistemdeki kasa bile 1000 TL civarı şu an ama kasa performans vermiyor sizce alınır mı alınmaz mı o paraya daha iyi bir sistem bulunur mu 0 toplanır mı? Şimdiden teşekkürler yorumlarınız için :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1500 TL gibi bayağı düşük bir miktar

Kasa, güç kaynağı ve işlemci soğutucu güzel. Geri kalan tüm ekipmanlar çöp oğlu çöp. İşlemcisi bakkalda satılan, ekran kartı milattan kalma bir sisteme dünyanın en güzel kasasını güç kaynağını koysan ne fayda.

Ayrıyetten boş kasayı 1000TL'ye satacak kadar ne koymuşlar ki içine ona hiç anlam veremedim.
 
O zaman almamak en mantıklısı diyorsunuz peki bu bütçeye 1500 lira zorlarsam 1750 liraya güncel bir sistem toplayabilir miyiz sıfır ?
Ayrıyetten boş kasayı 1000TL'ye satacak kadar ne koymuşlar ki içine ona hiç anlam veremedim.
Bilmiyorum ama çok hoş duruyor kasa güç kaynağı ve soğutucu gerçekten iyi ama diğer parçalar kötü sadece işlemciyi değiştirerek daha iyi bir hale gelmez mi çok mu eski nesil kalıyor.
 
Son düzenleme:
Sıfır olmak şart değil benim için temiz bakımlı bilgisayar olsun ikinci ele bile razıyım. Ama işte performans daha önemli sanırım görünüşten sonuçta evde bir köşeye koyup kasayı izlemeyeceğim ama insanın içinde bir istek oluyor dışarıdan da süper gözüksün diye :)
 
Sıfır olmak şart değil benim için temiz bakımlı bilgisayar olsun ikinci ele bile razıyım. Ama işte performans daha önemli sanırım görünüşten sonuçta evde bir köşeye koyup kasayı izlemeyeceğim ama insanın içinde bir istek oluyor dışarıdan da süper gözüksün diye :)
İl ilçe farketmez mi?
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı