Core 2 Quad Q8300 yerine i3 3200 ve HD 7750

AL-ALMA

• AL

Oy: 2 25,0%
  • ALMA

Oy: 6 75,0%

• Oy verenlerin toplamı
    8

RahmanKeskin18

Hectopat
Daha fazla  
Şuanki sistemimi
  • İşlemci : İntel Core 2Quad Cpu Q8300 @2.50 GHZ
  • RAM : 3GB DDR2
  • Ekran Kartı : 2.536GB NVİADA Ge Force 9400 GT 128BİTS
  • Bağlantı : 16 MBps
  • İşletim Sistemi : Windows8.1Pro-64Bit
  • Konsol : PS2-LG L7II-Casper Via T8 3G
  • Anakart : Foxconn - G31MXP
    • Core i3 3220 Soket 1155 3.3GHz 3MB Cache 22nm İşlemci -300 tl KÜSÜR
    • HD7750 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı - 200 küsür
Açmak istediğim oyunlar::
Shadow of mordor medium olabilir highda olur bu oynu çok istiyorum.
Cod aw çok istemesemde bi ara oynayıp bitirmeyi düşünüyorum.
Metro serisi.
Bf4 olsada olur olmasada olur.
Şuan pek oyun yok aklımda bakmadım çünkü şuanki sistemim aşırı düşük yeni yeni topluyorum ağırdan.
Öğrenciyim. 500 tl yi geçmemeye karar verdim çalışmadan almayı planlıyorum :D Bu yazdığım ekran kart ıla işlemciden daha iyi önerebileceğiniz. (bütceyi çok aşmıcak şekilde.) Yada bunlar iyidir al diyorsanız oda olur. Teşekkür ederim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Tavsiye istersen acele etme derim. Yaza doğru daha az maliyetle, daha çok iş gören bileşenler bulabilirsin. Yok ben illa şimdi almak istiyorum diyorsan PSU 'nu belirtirsen daha sağlıklı öneriler alabilirsin.

O işlemci anakartına takamasın. Çünkü anakartının soket tipi LGA 775 istediğin işlemci LGA 1155 soketi yani uymaz. İşlemci olarak Core Q Quad Q9000 alabilirsin ama kendi işlemcin ile arasında devasa fark yoktur.
G31 yonga setli bir anakarta yatırım yapmayın derim ama siz bilirsiniz. Alacağınız ekran kartını deneme şansınız varsa deneyip alın çünkü bu tür eski anakartlarda ekrana görüntü gelmeyebiliyor.
Bence biraz para biriktirip yeni bir sistem toplayın derim.

Evet kardeş son kararım öyle seneye okullar açılana kadar ve ona yakın bi süre zamana kadar beklicem. Bi anakart çıkcakmış başkasından duydum. Skyle başlıyor ona göre yeni pc toplucam. Ve bu arada şimdi ki pc'yi o pc'yi alınca napabilirm?

Doların düşmesini bekleyebilirsin kardeşim. Daha ucuza gelebilir. Dilersen teknoloji urunlerı satan marketlerı kaşılaştırıp sectıgın urun hangısınde ucuzsa ondan al. Cebınde bıraz daha paran kalır. Böylece daha iyi bir bileşen seçebilirsin belki herhangi bir ürününde.

Doların düşmesini bekleyebilirsin kardeşim. Daha ucuza gelebilir. Dilersen teknoloji urunlerı satan marketlerı kaşılaştırıp sectıgın urun hangısınde ucuzsa ondan al. Cebınde bıraz daha paran kalır. Böylece daha iyi bir bileşen seçebilirsin belki herhangi bir ürününde.
Doların düşmesini bekleyebilirsin...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı