Core 2 Quad Q8400 Eski Sistemi Yenilemek

Gökhan5534

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba benim eski bilgisayarımla Gta5 oynamak istiyorum,eğer oynuyamazsam peder desteği ile yeni bir bilgisayar toplıyıcam.

Sistemim:

İşlemci:İntel core 2 Quad Q8400 2.66 2.67 (o.c yapılmadı)

Anakart:Ecs g31t-m7

Ram:4 gb Kingston ram

Ekran Kartı:Nvidia Gt9400

Hdd:500Gb

Psu:250w (dandik bişi)

Evet arkadaşlar bütçem 800 TL,bu sisteme harcama yapmamı önerir misiniz yoksa yeni bir sistem mi toplıyayım?

Ekran kartı almak istiyorum aklımdaki kartlar, Gtx750 ti veya R7 250 almak istiyorum,sizce bu sisteme yatırım yapılır mı?

Yorumlarınız için Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tavsiyem elinizdeki bileşenleri satıp yeni bir sistem toplamanız. Tüm sistemi bir HDD siz olarak satarsanız tahmini
  • işlemciden 100-120 lira
  • kasa psu 70-100 lira
  • ekran kartı 50-70 tl arası
  • Anakart 50 - 70 tl arası
  • ddr2 ramler fazla para etmiyor diye hatırlıyorum. 30-40 arası da o tutar.
Verdiğim fiyatlar ilden ile değişebilir ama muhtemelen Türkiye genelinde 2. el fiyatları her yerde işi bilenlerde böyle. 300-500 arası gibi bir fiyata tamamen sizin pazarlık yeteneğinize kalmış bir şekilde o sistemi elden çıkartabilirsiniz. 400 e çıkardığınızı varsayarak altta attığım sistem sizi performans olarak çağ atlatacağına emin olun. ddr2 bir sisteme para harcamanızı kesinlikle önermem. Zaten anakartınız ddr2 ve 4 gb destekliyor. Artık gta5 dahil yeni oyunlar için asgari bellek ne kötü 6GB.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…