Core 2 Quad Q8400 R7 240 sistem "OC: Failed to locale efı_rng_protocol: Not found" uyarısı

Hazeyn_44

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Casper Excalibur G770
İşlemci:11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400H @ 2.70GHz, 2688 Mhz, 6 Çekirdek, 12 Mantıksal İşlemci
Ram: 16GB 3200MHz DDR4 CL16 Dual Channel
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GTX 1650 4GB GDDR6
SSD: 500GB M.2 SSD PCle 3.0 (PCle; Okuma: 2300MB/s - Yazma: 1800MB/s)
İşletim Sistemi: Microsoft Windows 11 Pro Insider Preview
Ekran: 15.6" FHD IPS 144HZ 3ms 45% 250NIT
Meslek
Stajyer Öğrenci
RAM
2X2GB 800mhz ddr2
SSD veya HDD modeli
256ssd+250hdd
Ekran kartı
Asus R7 240
Anakart
Asus P5KPL
İşlemci
Core 2 Quad Q8400
Kullandığım EFI bu. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim eğer Hackintosh kullanıyorsan .kext dosyalarından biri eksik veya bozulmuş olabilir bu durumda recovery ye giriş yapıp MacOS'i yeniden kurmalısın Hackintosh'un Clover mı yoksa OpenCore mu eğer opencoresa başlattığını ekranda çıkan seçeneklerin arka planı aşağıda kendi bilgisayarımdan verdiğim örnekteki gibiyse OpenCore ama yukarıda Clover vs. yazıyorsa Clover'dır.

Henüz High Sierra kurulum aşamasındayım. OpenCore açılmadan bu hatayı alıyorum.

Şimdi de X64 exception type hatası alıyoum.

Son düzenleme:

Eğer kaldırırsa macOS 11 kurabilirsin hem daha güncel olmuş olur elinde herhangi dosyaları USB'ye atmanı sağlayacak cihaz varsa aşağıda linkini verdiğim videodan Big Sur veya Catalina kurabilirsin ama High Sierra kurmak istiyorum diyorsan başka videolarada bakabilirsin ama sende com.apple.recovery.boot dosyası var mı çünkü MacOS'i recoveryden kuruyorsun zaten bende Hackintosh kullanıyorum ve ayrıca mümkünse fotoğraf verebilirmisin veya mesela masaüstümü yoksa laptop mu? Benimki MacOS 11 ve boot attığım usb de bu dosyalar var(alttaki foto) gerçi high sierra da dosya içeriği vs. Değişiyorum bilmiyorum. Big sur ve ya catalina kurulum vid.:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
burda videoda big sur kuruyor ve eğer pc yakınında ethernet girişi veya modem yoksa catalina kurma çünkü ben önceden kurdum ethernet olmadan İnternete bağlanamadım.

Dosya Ekleri

• 17236380587065133719029846662526.jpg
    413,9 KB · Görüntüleme: 24
Daha önce Hackintosh deneyimimi var. Siz konuyu yanlış anladınız ben X64 exception type hatasının çözünümü arıyorum. Sistemim en yüksek High Sierra destekliyor çünkü işlemcim SSE 4.1 destekliyor. Ayrıca sistem özelliklerini okursanız masaüstü olduğunu anlayabilirsiniz.

Tamam ben işlemcileri falan pek anlamamda pardon ben hackintosh high sierra hakkında çok bilgim yok ben yeni sürümlerinde 11 veya 12 ile yardımcı olmaya çalıştım ama farklı dosyalar kullanmayı deneyebilirsin.

Bir tık geç cevap veriyorum ama artık bu konulardan daha çok anlıyorum. Mesela OpCore Simplify ile bilgisayarına birebir uyumlu EFI olusturabilirsin. İnternette çok fazla tutorial var. Ki ben bu yorumundan sonra baya baya hackintosh yaptım. Sonoma, sequoia, tahoe, catalina, tiger, Monterey vs.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…