Core 2 Quad Q8400 sisteme GT 1030 takmak

Kardeşim o ekran kartı sana ilaç gibi gelecektir tabii ki ama RAM düşük olduğundan dolayı tam performans alamazsın. Sistemi ufaktan yükseltirsen senin için daha iyi olur. En azından RAM 8 GB olsaydı güzel bir şekilde oynayacağın oyunları oynardın. Onun dışında ekran kartıyla işlemcin arasında darboğaz olmaz. Sorunsuz kullanabilirsin. Kesinlikle fanlı olanını al. Ayrıca da dönüştürücü bir sorun çıkarmıyor. Ben de vatandan aldığım dönüştürücü ile kullanıyorum. Herhangi bir sorun yok. Sende de olmaz muhtemelen.

Neden kesinlikle fanli olan? Nedenini de yazarsaniz sevinirim. Fanli olan 650 TL. Ben fansiz O.C'li olani almayi dusunuyorum. Zaten fazla isinmayan bir kart.
Yorumun icin simdiden tesekkurler.

Pek ısınmıyor olabilir sonuçta uzun süre oyun oynayacaksın. GTA 5 gibi oyunlar da ve diğer oyunlarda pasif soğutma işe yaramaz ve ısınır. Fanlı model daha çok işini görecektir.AERO ITX modelini alırsan daha iyi olur. Seni üzmez.

MSI GeForce GT1030 AERO ITX 2G OC 2GB GDDR5 64Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı 543₺

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı