Core 2 Quad Q8400 ve GTX750 TI performans sorunu

PingMaster

Kilopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar ilk olarak konuma tıkladığınız için teşekkürler.

Bilgisayarımın özellikleri:

Ekran Kartı:MSI GTX750TI
İşlemci:İntel Core 2 Quad Q8400 2.66-2.67 GHz
RAM: 4GB ya DDR2'ya DDR3
Anakart: Gigabyte EP45-UD3LR

Önceki ekran kartım GTS 250 idi. Ardından bu ekran kartım bozulunca GTX750Tİ'a terfi ettim. Ekran kartını taktırınca oyunlarda beklemediğim sonuçlar aldım neredeyse GTS 250 ile eşdeğer sonuçlar veriyordu bazı oyunlarda kasıyordu(Örn GTA 5). Yani driverlarını kurdum. Hatta O.C. bile denedim. Gördüğünüz üzere çaresizim. Yardımlarınızı bekliyorum, tekrardan teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende o sistemin birazdaha farkli modeli vardi
ozellikler
xeon 5450 12 4 cekirdek 12 mb
4+4 corsair vengaince 1600 mhz
r7 250x ghz edition
ve su soğutma orjinal bios ayarlariyla asla ekran kartı ve işlemciyi yüzde 80 kullanim üstüme cikmadi gta 5 ultrada 35 fpslerde takiliyordu ufak bi anakarta oc yaptim fsp değerlerini filan arttirdim o zaman ekran kartı ve işlemciyi yüzde yüz kullanmaya başladı fps de 45 lere kadar yükseldi.

hocam başka çözümü olan var mı?En başta belirttiğim sistemde cs go 70 fps civarı lol de 80 fps civarı alıyorum normalde gtx750 ti ile bunların 200 fln olması gerekiyor.Lütfen yetkili biri yardım etsin.

PSU değerlerinizi de yazın. Bir de ekran kartı sürücünüzü güncel değilse güncelleyin. Gta 5 de umarım korsan değildir. Denemek için indirdiğim gta 5'te 720pde 30 fps alırken orijinal oyunda 1600x900 de 30+ fps alıyordum.

mTalk'tan gönderildi

PSU değerlerinizi de yazın. Bir de ekran kartı sürücünüzü güncel değilse güncelleyin. Gta 5 de umarım korsan değildir. Denemek için indirdiğim gta 5'te 720pde 30 fps alırken orijinal oyunda 1600x900 de 30+ fps alıyordum.

mTalk'tan gönderildi
hocam cs go'da da aynı şekildeçPsu değerlerini cs godan atıyım mı?hocam bu arada nereden bakacağız psu değerlerine afterburner'a gerek var mı?driverlar yüklensin bakalım :D

Kasayı açıp powerınız üzerinde kaç watt olduğunu görebilirsiniz.Düşük bir PSU'nuz varsa darboğaz yaptırabilir sisteminize.Tekrar söylüyorum ki eğer oyunlarınız orjinal değilse de fazla performans beklemeyin.Böyle bir sürü sorunla uğraşırsınız.

mTalk'tan gönderildi

Bende GTX 650 mevcut 1GB 1058 MHZ (clock )benzer CPU ile LOL de 80- 14o arası değişken FPS oluyor. (1080 orta ayarda) GTA 5 te 45-55 civari. Şimdi o ekran karti güncel bir sistemde ki performansını o sistemde beklemek biraz saçma olur .Sonuçta eski soket üzerinde. Ama sizin dediğiniz değerlerde çok düşük. Sistemin başka bileşenlerinde sorun olabilir .

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı