EisenHertz Megapat Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 782 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2016 #1 GTX 750 Ti kart alacağım. Resimdeki PSU ile 3.0 GHz hıza ulaştım. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2016
5 58362 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2015 Mesajlar 105 15 Eylül 2016 #2 İşlemcinizi güncellemelisiniz, örnek olarak İntel G3258 sizin işinizi görecektir ki PSU'nuz 80+ sertifikalı olursa taktığınız cihazları güvence altına almış olursunuz! İyi günler!
İşlemcinizi güncellemelisiniz, örnek olarak İntel G3258 sizin işinizi görecektir ki PSU'nuz 80+ sertifikalı olursa taktığınız cihazları güvence altına almış olursunuz! İyi günler!
Mustafa@PC Hectopat Katılım 8 Ağustos 2012 Mesajlar 480 Makaleler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2016 #3 Ben darboğaz olacağını düşünmüyorum.
Kamboçya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 1.843 Çözümler 6 Yer Punom Pen 15 Eylül 2016 #4 Darboğaz biraz olur gibime geliyor.
Alperen Cıngıl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 1.322 Makaleler 5 Yer Antakya, Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 15 Eylül 2016 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et