Core 2 Quad Q9400 ve GeForce 9500 GT sisteme yükseltme önerisi

Lacaderal

Hectopat
Yer
İstanbul/Eyüp
Daha fazla  
Öncelikle merhaba ben aşağıda verdim sistemi kullanıyorum.
  • RAM: 2x2 4 DDR2.
  • SSD veya HDD modeli: Samsung 750 GB HDD.
  • Ekran kartı: NVIDIA GeForce 9500 GT.
  • Anakart: BIOSTAR G31-M7-te
  • İşlemci: Intel Core 2 Quad CPU Q9400 2.66 GHz.
Yukarıda verdim sistemi aşadaki sisteme yükseltmek istiyorum sizce mantıklı olur mu?
  • RAM: 8x8 16 GB DDR3.
  • SSD veya HDD modeli: Samsung 750 GB HDD.
  • Ekran kartı: NVIDIA GeForce 9500 GT.
  • Anakart: Intel deskop board.
  • İşlemci: Intel Core i3 1 nesil.

Açıkçası işlemcin ve ekran akrtın kötü ama ne için kullanacaksın eğer bütçe belirtirsen senin için bir şeyler toplayabilirim.

Açıkçası işlemcin ve ekran akrtın kötü ama ne için kullanacaksın eğer bütçe belirtirsen senin için bir şeyler toplayabilirim.
2000 tl 2 el toplamayı düşünüyorum fiyata ekran kartı ram işlemci dahil. yukarda belirttim anakart ram işlemci 800 tl 2 el.

9500GT birçok yönden yetersiz kalacaktır. Daha güncel bir şeylere yönelmek lazım. Bütçe 2000 TL ise zor gibi. İkinci el toplu sistem mi alacaksınız?

2 el toplayacak sistemi.
reis fiyata ekran kartı olmadan güzel bi anakart işlem ci ram set bulabilirim ama ekran akrtı olursa ve eğer dediğin anakart setini alırsan kalan paraya ekrankartı alsan bile büyük ihtimal darboğaz olur çünkü i3 1.nesi çok kötü bir işlemci yani belki bu sistemi alırsan https://www.sahibinden.com/ilan/iki...plus16gb-ram-plusa8-5500-cpu-1047631646/detay

2 el toplayacak sistemi.
bide böyle bir ekran kartı anca idare eder

2 el toplayacak sistemi.

Acık darboğaz olur ama 1050 Ti'ye yakın bir kart diyebiliriz bence yani söylediğin fiyata bence Max bu olur.

Biraz saçma olucak ama valorant cs go açarmi attın sistem ekran kartı ?

Biraz saçma olacak ama Valorant CS:GO açar mı attın sistem ekran kartı?

Evet açar tabii ki de hatta CS 2 de düşük ayarlarda 60 üstü bile alırsın diye tahmin ediyorum tabii oyunun optımizasyonuna daha bakmadım ama.

Biraz saçma olacak ama Valorant CS:GO açar mı attın sistem ekran kartı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bakabilirsin testlere

Valorant bulamadım ekran kartının Diretix 12 desteği varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…