Core 2 Quad Q9550 sisteme anakart önerisi

Hisokaa

Kilopat
Daha fazla  
Asus P5G41-MLX anakartımı BIOS Update yaparken ekran gitti. İki tane tamirciye götürdüysem de ikisi de anakart değişimi dedi. Sizden ricam piyasada rahatça bulabileceğim, vereceğim parçalara uygun 100-130 TL arası güzel bir anakart önermeniz. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler.

Parçalar;
  • İşlemci: Core 2 Quad Q9550 2.83 GHz
  • Ram: Kingston 99U5429 2-2 ayrı ayrı toplam 4 GB kaç GHz, DDR olduğunu bilmiyorum
  • Ekran kartı: Zotac 9600GT 1GB 128 bit DDR3
Parçalar bunlar arkadaşlar. Pek bir bilgim yok kusura bakmayın. Bunlara bakılarak seçiliyor galiba anakart. Bir de şu DDR olayı varmış uyumlu-uyumsuz dikkat ederseniz çok sevinirim arkadaşlar. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler kardeşim. Yalnız Asrock markasını pek tavsiye etmiyorlar. Bildiğin başka var mı acaba?

Hocam fiyatları çok yüksek RAM'leriniz DDR2 galiba. DDR2 için o fiyatlara Asus MSI çok rahat buluruz ama eski anakartınız G41 chipsetli. O chipsetli olanlar çok yüksek fiyatları. Az önce önerdiğimin fiyatı bile 180-190 civarı sadece verdiğim sitede indirim varmış.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı