Core 2 Quad Sisteme Ekran Kartı Tavsiyesi

Gladiator

Hectopat
Daha fazla  
Selamun aleyküm. Ben sistemimde ekran kartımı yenilemek istiyorum. Aşırı bir bütçem yok. Nasıl bir ekran kartı alabilirim? Oyun oynamayı severim fakat son günlerde şu video çekme islerine yöneldim. Video çekiyorum renderlıyorum fakat çoğu oyunda bilgisayarım video çekerken çok zorlanıyor. Oynanmayacak seviyeye geliyor fakat normal şekilde oynayabiliyorum. Sistemim burda buyurun.

İşlemci = Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU @ 2.66GHz
64bit işletim sistemi windows puanı 5,9
Ram= 4GB
Ekran= AMD Radeon HD 7800 Series

Mausum, klavyem, kulaklığım logitech oyun serilerinden. İnternetim hala ttnet sözleşmem var. Yavas bir internete sahibim.
Bandicam kullanıyorum. Renderlama islemlerim uzun sürüyor. Ne gibi eksiklerim var? Pek fazla anlamıyorum bu donanım işlerinden.
Yardımcı olursanız sevinirim, iyi günler...

Bu aralar daha iyi performans için eklemek isteğiniz birşeyler varsa lütfen açıklayın. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba +4GB Ram ekleyip ekran kartını R9 280X ve ya gtx 970 yapın yeni bir HDD alın +SSD almanız-da sistemde etkisi olucaktır.
Bütçen düşük ise R7 370 ve ya GTX 750Ti almanı tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba +4GB Ram ekleyip ekran kartını R9 280X ve ya gtx 970 yapın yeni bir HDD alın +SSD almanız-da sistemde etkisi olucaktır
bütçen düşük ise R7 370 ve ya GTX 750Ti almanı tavsiye ederim

Core 2 Q9400 işlemci ilk başta belirtiğiniz kartlarla darboğaz yapackatır. En fazla OC suz Gtx 750 Ti takabilirsin.
Bellekler DDR2 ise yükseltme şansın belki olmayabilir. Ekran kartınızın tam modelini belirtiniz. Zira Hd 7850, 7870 ise kartını değiştirmeye gerek yoktur diye düşünüyorum.

Merhaba +4GB Ram ekleyip ekran kartını R9 280X ve ya gtx 970 yapın yeni bir HDD alın +SSD almanız-da sistemde etkisi olucaktır
bütçen düşük ise R7 370 ve ya GTX 750Ti almanı tavsiye ederim
Q serisine 970 öneriyorsunuz siz şaka mısınız? Bilgisayarcı olsaydınız "bakkal" amcalardan olurdunuz tam anlamıyla.
Bence 750ti yeterli olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…