Ben önceki konularımda işlemci ekran kartı ram istemiştim ama ram değilde harddisk lazımmış.
Hiçbir şey bilmiyorum bilgisayarlarla alakalı yardımcı olursanız çok sevinirim.
Maksimum 1000 tl tutarsa iyi olur GTA V en iyi kaç tl de oynanır ona göre sistem seçerseniz çok sevinirim.
İşlemcinin ne olduğunu bilmiyorum ama 45 Nm bir işlemci olduğunu varsayarsak GTA V için yeterli olmayacaktır büyük ihtimalle . Kasanın içindeki Güç kaynağına bakıp ve kaç W olduğunu yazarsan daha sağlıklı cevap verebilirim . Şuan da bu sisteme ekleyebileceğin tek şey Ekran kartı ve Ram gibi geldi bana ... Ekran kartı olarak 750 ti veya R7 260x alabilirsin ama güç tüketimlerine dikkat etmen gerek . PSU nun kaldırması lazım . onun dışında ram e ekleme yapmana gerek yok zaten ultra da açmayacaksın . Sistemin özelliklerini daha detaylı atarsan yani Çalıştır a "dxdiag" yazıp sistem ve ekran yazan kısımların SS'ını atarsan eğer daha çok yardımcı olabiliriz . Ayrıca Bilgisayarım ı açtığında da çıkan ilk yerini SS ini atarsan HDD nin yeterli olup olmadığını söyleyebiliriz .
İşlemci eminim çalıştıracaktır orada bir sıkıntınız olmasın. Fakat RAM ve Ekran kartı oyun için yeterli değil. En az 4 GB RAM ve Nvidia 9800 Gt veya eş değer bir kart olmalı. Bütçeniz varsa sisteminizi upgrade etmelisiniz. Yada toptan yeni bir pc şart.