Core clock +500 yapmak sorun çıkartır mı?

Fps düşüş yerine artış var bende anlamadım
Ddu yapıyımmi sence ama perfomansda düşüş yok

Fps düşüş yerine artış var bende anlamadım
Ddu yapıyımmi sence ama perfomansda düşüş yok
Ama o limitin gözükmemesi için ne yapmam lazım onu tam anlamadım ama zararı yoksa niye kalmasın senin fikirlerin nelerdir?

Bilmiyorum hocam siz en iyisi bir kendiniz oyun kontrolü falan yapın benchmark yapın sorun halen devam ediyorsa ne yapacağınız hakkında şu anlık herhangi bir bilgiye sahip değilim.

Son düzenleme:
Bilmiyorum hocam siz en iyisi bir kendiniz oyun kontrolü falan yapın benchmark yapın sorun halen devam ediyorsa ne yapacağınız hakkında şu anlık herhangi bir bilgiye sahip değilim.
Knk lim 1 Power çıkması sorun yaratirmiki yani dedim gibi yaratmıyorsa kala bilir bence ama performansda 1 % fark yok

Anladığım kadarıyla söyleyeyim o limiti görmemek için attığım yazıda güç limitini artırın yazan yeri dikkatlice okuyun TDP artışından sonra daha fazla güç sınırı olduğu için yani sonuçta 300'e artırıyoruz daha fazla güç çekebilirler yani bu sayede mesela 285 TDP sırasında aldığınız hatada diyelim ki 295 TDP çekiyor oyun TDP 285 de iken veriyorsa o hatayı artık vermez diye düşünüyorum çünkü 295 küçüktür 300.

Knk lim 1 Power çıkması sorun yaratirmiki yani dedim gibi yaratmıyorsa kala bilir bence ama performansda 1 % fark yok
yaratmaz ben bi anlığına yanlış anlamışım üzgünüm
yani sonuç olarak donanımsal bir arıza veya hata yok sorun yok çıkartmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…