Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #11 serkanxgod dedi: Normal şekilde oynarken bir de FPS düşüşü yarattığı sırada attıyım. Oyunum 1TB HDD'ye yüklü takılma yapmaması gerekmez mi? Genişletmek için tıkla... Garip bir durum. Arkada çalışan uygulama yok değil mi? Wallpaper engine arkada açık olduğunda ekran kartım 800MHz çalışıyorudu.
serkanxgod dedi: Normal şekilde oynarken bir de FPS düşüşü yarattığı sırada attıyım. Oyunum 1TB HDD'ye yüklü takılma yapmaması gerekmez mi? Genişletmek için tıkla... Garip bir durum. Arkada çalışan uygulama yok değil mi? Wallpaper engine arkada açık olduğunda ekran kartım 800MHz çalışıyorudu.
serkanxgod Hectopat Katılım 22 Kasım 2019 Mesajlar 273 2 Kasım 2020 #12 Azulaa dedi: Radeon Software'ye de bakın performans yerine. MSI Afterburner'da kaç MHz yazıyor? Genişletmek için tıkla... 794 800 arası gidiyor. Azulaa dedi: Garip bir durum. Arkada çalışan uygulama yok değil mi? Wallpaper Engine arkada açık olduğunda ekran kartım 800MHz çalışıyorudu. Genişletmek için tıkla... SteelSeries Engine Riot Vanguard Rampage Audio App Spotify var onun dışında herhangi bir şey yok. @Recep Baltaş hocam var mı bir fikriniz tavsiyeniz? Son düzenleme: 2 Kasım 2020
Azulaa dedi: Radeon Software'ye de bakın performans yerine. MSI Afterburner'da kaç MHz yazıyor? Genişletmek için tıkla... 794 800 arası gidiyor. Azulaa dedi: Garip bir durum. Arkada çalışan uygulama yok değil mi? Wallpaper Engine arkada açık olduğunda ekran kartım 800MHz çalışıyorudu. Genişletmek için tıkla... SteelSeries Engine Riot Vanguard Rampage Audio App Spotify var onun dışında herhangi bir şey yok. @Recep Baltaş hocam var mı bir fikriniz tavsiyeniz?