Core Duo 2 P8700 sistem için Windows sürümü önerisi

AgresiFatih

Decapat
Daha fazla  
Sistemim:
4 GB RAM.
1 GB VRAM.
Intel Core Duo 2 P8700.
SSD olmayan Bir bilgisayarım var, hangi Windows dağıtımını kullanmalıyım hiç bilmiyorum, sistemimi zorlayacak mı bilmiyorum. 7, 8, 10, ne yapacağım bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemim:
4 GB RAM.
1 GB VRAM.
Intel Core Duo 2 p8700.
SSD olmayan bir bilgisayarım var, hangi Windows dağıtımını kullanmalıyım hiç bilmiyorum, sistemimi zorlayacak mı bilmiyorum. 7, 8, 10, ne yapacağım bilmiyorum.

Bildiğim kadarıyla Microsoft Windows 7 ve 8'den desteği çekti hata 2025 de Windows 10 çekmeyi planlıyor ama kesin bilmiyorum.
Windows 7 ve 8 sizin için performanslı olacaktır Windows 10 ise daha güncel ancak Windows biraz hantal kalabilir eğer sadace video ve internet gezimi içinse Windows 7.8.10 hepsi işinizi görecektir ama size önerim hem daha az sistem isteyen hem de desektek sağlanan lunix işletim sistemlerini kullanmaktır çünkü arkada wimdows gibi bir ton yazılım çalıştırmaz eski ve düşük sistemli PC'ler için biçilmiş kaftandır tabii Windows'a göre kullanımı biraz değişik olduğu zorluk yaşabilirisniz ancak zamanla alışırsınız size temenim Linux kullanmanız.
Öneri olarak.
Pardus yerli işletim sistemleri önerme sebebim diğer Linux dağıtımlarına göre Türkçe içerik çok fazla yeni başlayan biri için idal.
Ubuntu popüler ve çoğu sistemle uyumlu.
Linux Mint sade ve kolay kullanım.
Fedora çok stabil.
Size önerim bunlardır tabii daha fazla Linux işletim sisitemleri var araştırıp kendinize uygun işletim sistemini bulabilirsiniz.

Sistemim:
4 GB RAM.
1 GB VRAM.
Intel Core Duo 2 p8700.
SSD olmayan bir bilgisayarım var, hangi Windows dağıtımını kullanmalıyım hiç bilmiyorum, sistemimi zorlayacak mı bilmiyorum. 7, 8, 10, ne yapacağım bilmiyorum.

Son düzenleme:

Oyun oynamayı seven biri olarak Windows 7'yi düşünüyorum ya da 8.1 Windows dağıtımı olsun yeterli, Linux bana uygun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…