Core Duo 2 sistemde Windows 11 çalışır mı?

4 GB RAM kankam.

Agalar vallahi 4 GB RAM GT240M Core Duo 2 240GB SSD gayet rahat Windows 10 çalıştırıyor.

Agalar vallahi 4 GB RAM GT240M Core Duo 2 240GB SSD gayet rahat Windows 10 çalıştırıyor.
Hocam ama Windows 11 için aynısı söylenmez. Açtır açtır RAM yiyor Windows 11. İlerde 8 GB bile artık hiçbir şeye yetmeyecek. Bu arada performans düşük dediğim WEB’de bile gezinemezsiniz büyük ihtimalle. Bu sisteme Linux + Windows 8.1 DualBoot yapmak çok daha mantıklı olacaktır çünkü cidden sistem çok düşük Windows 11 için. İsterseniz Linux + Windows 10 DualBoot yapabilirsiniz ama performans Windows 8.1 kadar iyi olmayacaktır.

Hocam kurulur ama söyleyeyim en az 3 GB RAM kullanıyor hiçbir şey açık değilken. O söylediğiniz programında çok fayda edeceğini sanmam. Önerim Windows 8.1‘de kalın. İsterseniz Linux kurabilirsiniz.

Windows 11 3 GB RAM mı kullanıyor? Çok sağ olun, dostlar. Vazgeçtim, boşta 3 GB RAM yiyorsa Windows XP, bu Windows 11 denilen zımbırtıya 1000 basar.

Kanka Windows 8.1 kurarsam performans daha da mı artar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11 3 GB RAM mı kullanıyor? Çok sağ olun, dostlar. Vazgeçtim, boşta 3 GB RAM yiyorsa Windows XP, bu Windows 11 denilen zımbırtıya 1000 basar.

Kanka Windows 8.1 kurarsam performans daha da mı artar?
Evet Windows 8.1 ile o sistemle gayet memnun kalırsınız. Windows XP kurmanız çok saçma olacaktır çünkü günümüz için Windows XP çok kötü. Windows 8.1 kullanırsınız kafanız da rahat eder büyük ihtimalle.

Akıllı insanmışsın çok sağ ol kardeşim.
Discord'un var mı kanka peki. Yaşın kaç benim 12.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…