Mahmut Selim Sarı Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 39 16 Eylül 2023 #11 Metro1234 dedi: Ben Linux Lite kullandım ve kesinlikle öneririm çok az RAM harcıyor ve çok güzel gözüküyor ve yanlış hatırlamıyorsam arayüzü Windows andırıyor. Genişletmek için tıkla... Linux Lite kurulurken error veriyor başka önerebileceğiniz var mı?
Metro1234 dedi: Ben Linux Lite kullandım ve kesinlikle öneririm çok az RAM harcıyor ve çok güzel gözüküyor ve yanlış hatırlamıyorsam arayüzü Windows andırıyor. Genişletmek için tıkla... Linux Lite kurulurken error veriyor başka önerebileceğiniz var mı?
Metro1234 Decipat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 1.270 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Hp g6 ProBook Samsung Galaxy J7 Prime Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #12 Mahmut Selim Sarı dedi: Linux Lite kurulurken error veriyor başka önerebileceğiniz var mı? Genişletmek için tıkla... Pardus ve Zorin Os Lite ikiside çok iyi ilk Zorin Os Lite deneyin
Mahmut Selim Sarı dedi: Linux Lite kurulurken error veriyor başka önerebileceğiniz var mı? Genişletmek için tıkla... Pardus ve Zorin Os Lite ikiside çok iyi ilk Zorin Os Lite deneyin