Core Duo ve HD4300 sistem Dishonored performansı

hayri potur

Decapat
Intel core duo 3.06 GHZ işlemcim DDR3 800 MHZ 2 GB RAM ve ATI Radeon HD 4300/4500 series 512 MB VRAM ekran kartım var. Dishonored 2'yi oynayabilir miyim? Şu videoda adam
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
o sistemle 1368x... çözünürlükte en düşük ayarlarda 30 40 FPS alabiliyor ben acaba en düşük ayarlarda 640x480 çözünürlükte bir de her oyunda kullandıgım bir program var en az 10 FPS yukselten işe yarayan adını yazsam sorun olur mu bılmıyorum low spec experience bunu kullanarak falan 20-30 FPS arası bir değer alır mıyım? Lütfen cevap veriri misiniz oynamayı çok istiyorum Dishonored 2'yi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burası belkı biraz işine yarar ve burada progres hacker dıe bir şey kullanıyor ofps arttırrır

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı