th3m4r1n3
Megapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Gigabyte B450m s2h
Amd Ryzen 5 5600
Patriot 8x2 16gb ram
RX 550 2gb
FPS 550W PSU
- Meslek
- Öğrenci
Hiç birşey yokken dün kasalı PC açtım fakat ekran anakart özelliklerinin gösterdiği kısma kadar gelip takılıyordu. Bi müddet sonra hiç gelmemeye başladı. Tamirciye götürdüm ana kart yanmış ve güç kaynağımda sorun olduğunu tesbit etti.
Ana kart neye göre seçip almalıyım? RAM'de almak istiyorum fakat pc 4 GB RAM tanımıyor. Ayrıca ekran kartını falan alırken de ana karta göre mi neye bakarak almalıyım ? Tamirci 300 liraya yaparım dedi ama bana pahalı geldi. Umarım cevap yazarsınız. PC'den anlayan herkezden fikir almak isterim. Başka anakart mı kullanmalıyım? Cüzzi miktarlarda önerilerinizi de istiyorum.
Ekran kartımı da yenilesem mi? Fikirlerinize ihtiyacım var ve saygı duyarım saygılar...
Ana kart neye göre seçip almalıyım? RAM'de almak istiyorum fakat pc 4 GB RAM tanımıyor. Ayrıca ekran kartını falan alırken de ana karta göre mi neye bakarak almalıyım ? Tamirci 300 liraya yaparım dedi ama bana pahalı geldi. Umarım cevap yazarsınız. PC'den anlayan herkezden fikir almak isterim. Başka anakart mı kullanmalıyım? Cüzzi miktarlarda önerilerinizi de istiyorum.
Ekran kartımı da yenilesem mi? Fikirlerinize ihtiyacım var ve saygı duyarım saygılar...
- İşlemci : pentium intel core e5200 2.50 ghz
- RAM : 3 gb 2 tane ram var /Qimonda 64T256020EU2.5C2DDR2-800 (400 MHz),Kingston 1G-UDIMM DDR2-667 (333 MHz)
- Ekran Kartı : NVIDIA GeForce 9400 GT
- Bağlantı : 8 mbps
- İşletim Sistemi : windows 7 -32 bit
- Anakart : MSI G31M3 V2 (MS-7529) (2 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)
Son düzenleyen: Moderatör: