Bu fiyatlara hiçbiri değmez. Bence biraz bekleyip FSP windale 6 stoklara gelince alın. Ya da Scythe fuma 2 - Scythe Mugen 5 revb alın ama onların da şu an stoğu yok.
Bu fiyatlara hiçbiri değmez. Bence biraz bekleyip FSP windale 6 stoklara gelince alın. Ya da Scythe fuma 2 - Scythe Mugen 5 revb alın ama onların da şu an stoğu yok.
Buy be quiet! Dark Rock Pro 4 Processor Cooler and other products in Technology at shop4tr.com. Order today and receive Free Shipping and hassle-free returns on all our products.
Masaüstü bilgisayar fiyatları, sıfır, ikinci el masaüstü bilgisayar parçaları uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
MSI Core Frozr L kullanıyorum 1 aydır. Ondan önce stok fan vardı. Performansından çok memnunum. Sıcaklık 20 derecelerde farketti. Sessiz de çalışıyor. Tavsiye ederim.
Şahsen ikisinin de şu an paralarını hakketmediğini düşünsem de ikisi de kaliteli markalardır. Alırsanız bir sorun yaşamzsınız yani. Hatta 4.2 GHz'ye kadar OC bile edebilirsiniz işlemciyi.
Biriside çıkıp demiyor ki olay soğutucunun 2 veya 3 fanlı olmasında değil fanın ve ızgaranın kalitesi diye gerçekten ciddi oranda işlemci ısısını düşürmek istiyorsan 2 tane adam akıllı pwm fan al birini tepeye birini egzoz konumlandır farkı görürsün ben msı core froz l aldım 2 fan yaptım bir etkisini görmedim ama msı üzmez seçim senin.