YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.001 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2021 #1 Core Games'te oyun yaptım ancak yeri taş yapacağım taş zemin koyduğumda bir kare alan taş kaplama oluyor ancak ben her yerin taş kaplama olmasını istiyorum bunu nasıl yaparım?
Core Games'te oyun yaptım ancak yeri taş yapacağım taş zemin koyduğumda bir kare alan taş kaplama oluyor ancak ben her yerin taş kaplama olmasını istiyorum bunu nasıl yaparım?
3 332579 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 3.666 Makaleler 3 Çözümler 25 22 Eylül 2021 #2 Hocam Core Games'te harita yapmak ile ilgili yüzlerce video var. Örnek olarak: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Hocam Core Games'te harita yapmak ile ilgili yüzlerce video var. Örnek olarak: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et