Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Mayıs 2021 #1 Hem oyun geliştirme hem de oyun oynama platformu olan Core Games ücretli mi?
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.828 Makaleler 1 Çözümler 94 6 Mayıs 2021 #2 Değil.
G. Sara Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.601 Makaleler 1 Çözümler 2 6 Mayıs 2021 #3 Bağıra bağıra tüm Youtuberlar, Yayıncılar, Yapımcıları ücretsiz diye bağırıyor zaten. Google a yazsanız öğrenirdiniz.
Bağıra bağıra tüm Youtuberlar, Yayıncılar, Yapımcıları ücretsiz diye bağırıyor zaten. Google a yazsanız öğrenirdiniz.
Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Mayıs 2021 #4 G. Sara dedi: Bağıra bağıra tüm YouTuber'lar, yayıncılar, yapımcıları ücretsiz diye bağırıyor zaten. Google'a yazsanız öğrenirdiniz. Genişletmek için tıkla... İlk çıktığı zamanlar YouTuber'lar videosunu çekmeden ücretli diye biliyordum aklım karıştı o yüzden konuyu açtım.
G. Sara dedi: Bağıra bağıra tüm YouTuber'lar, yayıncılar, yapımcıları ücretsiz diye bağırıyor zaten. Google'a yazsanız öğrenirdiniz. Genişletmek için tıkla... İlk çıktığı zamanlar YouTuber'lar videosunu çekmeden ücretli diye biliyordum aklım karıştı o yüzden konuyu açtım.