Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 16 Aralık 2020 #11 mortalkadir dedi: Evet GameGaraj'dan baktım. Ben monitörü değiştirmeyi pek düşünmüyordum gayet kaliteliydi ben bir FSP PSU ya baktım da bazı kabloları kısaydı bu PSU'da öyle bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Aynı güç kaynagini kuzenim için kullandım ve her şeyiyle harika bir güç kaynağı. İmkanınız varsa FSP Hydro k alin.
mortalkadir dedi: Evet GameGaraj'dan baktım. Ben monitörü değiştirmeyi pek düşünmüyordum gayet kaliteliydi ben bir FSP PSU ya baktım da bazı kabloları kısaydı bu PSU'da öyle bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Aynı güç kaynagini kuzenim için kullandım ve her şeyiyle harika bir güç kaynağı. İmkanınız varsa FSP Hydro k alin.
mortalkadir Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #12 Adem Yıldız_ dedi: Aynı güç kaynagini kuzenim için kullandım ve her şeyiyle harika bir güç kaynağı. İmkanınız varsa FSP Hydro k alin. Genişletmek için tıkla... Ben şöyle düşünüyorum aynı sistemi Google'den bulup topluyum kasa ve PSU değiştiririm bir de SSD'yi. Pollux 3T-10 | Game Garaj sistemde kullanılan PSU FSP herhalde resimlere bakın Son düzenleme: 17 Aralık 2020
Adem Yıldız_ dedi: Aynı güç kaynagini kuzenim için kullandım ve her şeyiyle harika bir güç kaynağı. İmkanınız varsa FSP Hydro k alin. Genişletmek için tıkla... Ben şöyle düşünüyorum aynı sistemi Google'den bulup topluyum kasa ve PSU değiştiririm bir de SSD'yi. Pollux 3T-10 | Game Garaj sistemde kullanılan PSU FSP herhalde resimlere bakın