O Oğuzhan Altay Ziyaretçi 15 Mart 2015 #11 Hayır ben Sapphire sorun yaratıyor gibi söylentilere kesinlikle katılmıyorum. 2 adet Sapphire marka Ekran Kartı kullandım tek bir sorun yaşamadım. Soğutma gayet iyi Sapphire R7 240 tam yükte 35 dereceyi geçmiyor. Boşta ise 21 derce.
Hayır ben Sapphire sorun yaratıyor gibi söylentilere kesinlikle katılmıyorum. 2 adet Sapphire marka Ekran Kartı kullandım tek bir sorun yaşamadım. Soğutma gayet iyi Sapphire R7 240 tam yükte 35 dereceyi geçmiyor. Boşta ise 21 derce.
Reha KCS Megapat Katılım 9 Ekim 2014 Mesajlar 216 Makaleler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2015 #12 Bende pek rastlamadım. Gerçi çokta araştırmadım sadece modeli araştırdım. Ucuz diye Sapphire ilk tercihimdir. Teşeşkkürler hepinize yorumlarınız için.
Bende pek rastlamadım. Gerçi çokta araştırmadım sadece modeli araştırdım. Ucuz diye Sapphire ilk tercihimdir. Teşeşkkürler hepinize yorumlarınız için.
Reha KCS Megapat Katılım 9 Ekim 2014 Mesajlar 216 Makaleler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2015 #14 Teşekkür ederim .