Satılık Core i3 3210 Sistem

İsİM

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba sistem ozelliklerini vereyim kisaca sonrasinda ayrintili sekilde yazacagim foto atacagim. Ucuz bir pc ekran karti ve ram ve guc kaymagi upgrade edilip canavar olabilir.
Ama is icin alacak arkadasim bence ihtiyaci olmayacak . suan arma 3 bf 3 gibi oyunlarda high da en az 30 fps aliyorum.
Not: Telefondan yazdigim icin yazim hatasi olabilir lutfen konuyu kilitlemeyin acil ihticayim var bu konuya.
  • Intel Core i3 3210 3.20 GHz
  • Nvidia GT 420 2 GB VRAM
  • 4 Gb DDR3 RAM 1333 MHz
  • 350W guc kaynagi
  • 500 GB HDD
Kisaca yazdim yorumlara gore bakacam ve daha ayrintili bilgi ve foto atacam.
Dedigim gibi oyun oynayacak arkadas buna 1440x900 monitor ile birlikte 1300 yapar ben sahsen kasayi 1600 civarinda bir fiyata topladim. Ustune monitor katilarak 1300 yapar daha 2 ay civari oldu. Size yuksek fiyat vermek istemiyorum ayni zamanda satmak istiyorum bu yuzden bu karari verirken bayagi dusundum lutfen yanlis anlamayin PC'den memnunum 8 gb ye upgrade edip ekran karti alip daha fazla performans alacaktim. Fakat konsola gecmeye karar verdim.
Bu arada yaziciyi da istiyom diyenlere 1550 olur cunku ben bu lazer yaziciyi 450 civarinda almistim ve hala yeni 5bin civari idi galiba yazma kapasitesi yani kartus degistirmeye de gerek yok. Direk alip kullanacaksin monitor kasasiz satanlari alip da parcalari pc ye takamayip mallar elinizde kalacagina benden hazir bi sekil alin.

Bu arada fiyat yine fazla derseniz 1600'e topladgim PC'yi 600 TL'lik monitor katilinca 2200 bide yazici 2650 yapiyor ben alali 2 ay dan az oldugu icin 1300 TL'ye satmaya yine ragziyim cunku para lazim.

satış baltalamak istemem ama 1300 TL çok pahalı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı