M memett Hectopat Katılım 11 Ağustos 2013 Mesajlar 41 Yer kayseri/merkez 4 Ekim 2013 #11 Haluk Sekendiz dedi: 6 ay sonra muhteşem bir oyun çıkar, yüksek ayarlarda GTX 770 yeterli gelmez. Yani bu işin garantisi yok. Genişletmek için tıkla... Haluk abi ne diyor bu millet işlemcim i3 olduğu için fps düşermiş Şunlara bir cevap ver allah aşkına.
Haluk Sekendiz dedi: 6 ay sonra muhteşem bir oyun çıkar, yüksek ayarlarda GTX 770 yeterli gelmez. Yani bu işin garantisi yok. Genişletmek için tıkla... Haluk abi ne diyor bu millet işlemcim i3 olduğu için fps düşermiş Şunlara bir cevap ver allah aşkına.
B Boğaçhan Ülker Ziyaretçi 4 Ekim 2013 #12 Intel i3 müthiş bir işlemci değil. Bir süre sonra darboğaz yapabilir bence.
M memett Hectopat Katılım 11 Ağustos 2013 Mesajlar 41 Yer kayseri/merkez 4 Ekim 2013 #13 Boğaçhan Ülker dedi: Intel i3 müthiş bir işlemci değil. Bir süre sonra darboğaz yapabilir bence. Genişletmek için tıkla... Dostum önce haluk abi'nin makalelerini oku sonra gel i3 darboğaz yapar de.
Boğaçhan Ülker dedi: Intel i3 müthiş bir işlemci değil. Bir süre sonra darboğaz yapabilir bence. Genişletmek için tıkla... Dostum önce haluk abi'nin makalelerini oku sonra gel i3 darboğaz yapar de.
B Boğaçhan Ülker Ziyaretçi 4 Ekim 2013 #14 İleride diyorum ben. Siz bilirsiniz tabii. Kendi paranız kendi zevkiniz.