Core i3 4150 ve R7 260X Sistem nasıl olmuş?

alp bağcı

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşıma 2 öğrenci olarak kendi imkanlarımızla bir sistem almayı planlıyoruz. Resimdeki sistemden psu 650w cooler master olarak değiştirilecek ve arkadaşımda harddisk olduğu için harddisk yerine ssd eklenecek. Bunun dışında değiştirmemiz gereken bir şey var mı ? Bütçe maksimum 1200 TL. Kasa monitör vs. elimizde bulunuyor.

1126.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
FX 6300 275 TL
M5A97 LE 220 TL
GTX 750 Ti 420 TL
4 GB Ram 140 TL
500 W Güç kaynağı 150 TL
Toplamda 1200 lira ediyor. Neden 650W güç kaynağı alıyorsunuz? 500W rahatlıkla yetecektir ayrıca bu kadar düşük bir sistemde SSD olması biraz mantıksız olur.

Fx 6300 sanki çok iyi bir işlemci. 2012 yılından kalma gereğinden fazla ısınan ve güç çeken kabak çekirdekli bir işlemci. Bu arada pentium olmadan alınabilecek en iyi sistemi önermiş. İ3 seviyesi gayet güçlü bir seridir.
Sakin ol babanın firmasıymış gibi konuşuyorsun. Ben zaten AMD taraftarı biri değilim ancak herkes düşük sistemde AMD yüksek bütçede İntel diyor eğer öyleyse durum, hiç AMD denilmesin bütün bütçelerde İntel kullanılsın ve bunu da @Neutral 'a sordum sana değil.

Sakin ol babanın firmasıymış gibi konuşuyorsun. Ben zaten AMD taraftarı biri değilim ancak herkes düşük sistemde AMD yüksek bütçede İntel diyor eğer öyleyse durum, hiç AMD denilmesin bütün bütçelerde İntel kullanılsın ve bunu da @Neutral 'a sordum sana değil.
Ben babamın firması gibi savunmadım. İ3 altında yine amd iyidir. Apu gereken yerde amd iyidir ama performans olarak rakibi varken intel'de amd önermek gereksizdir. Ben amd düşmanı değilim. Öyle olsa ekran ekran karının amd olmasına isyan ederdim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı