Core i3 4160 sistemde 4 GB RAM yeterli midir ?

Şu sıralar ideal Ram miktarı 8 Gb olarak alınır ama şu anlık demişsiniz, idare edersiniz ve daha sonra bir 4 daha eklersiniz.

Not: Daha iyi bir performans için işlemci G 3258 ile değiştirilmeli.

Şu sıralar ideal Ram miktarı 8 Gb olarak alınır ama şu anlık demişsiniz, idare edersiniz ve daha sonra bir 4 daha eklersiniz.

Not: Daha iyi bir performans için işlemci G 3258 ile değiştirilmeli.

Şşlemciye overclock yapmayacağım için tercih etmedim. Daha sonra 4gb ram daha ilave edeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin kararınız, zorlamak söz konusu olamaz tabiki fakat neden istemiyorsunuz ?

Şu anlık idare edilebilir bence. Hatta yeterli bir Ram miktarı, sadece olabilecek performansı bir nebze kısıtlayabilir, upgrade yapana kadar.

Sizin kararınız, zorlamak söz konusu olamaz tabiki fakat neden istemiyorsunuz ?

Şu anlık idare edilebilir bence. Hatta yeterli bir Ram miktarı, sadece olabilecek performansı bir nebze kısıtlayabilir, upgrade yapana kadar.

İşlemciye overclock yapmayacağım için tercih etmedim. Yoksa alacağım ilk işlemci olurdu.

Dragon Age Inq. Watch Dogs gibi oyunlar RAM konusunda yükseklerde, sorun çıkarabilir ama çokta sıkıntı çıkıcağını sanmam en azından 4GB daha eklenene kadar.

Dragon Age Inq. Watch Dogs gibi oyunlar RAM konusunda yükseklerde, sorun çıkarabilir ama çokta sıkıntı çıkıcağını sanmam en azından 4GB daha eklenene kadar.

Kardeşim bendeki sistemle hangi oyunları oynadım bilesen varya anlarsın beni :D O yüzden RAM'i daha sonra 8 yapacağım.

• Ekran kartım : Nvidia gt 630
  • RAM: 4 GB
  • İşlemci: intel core 2 duo e2280 2.0 ghz :D
Call of duty ghostu orta ayarlarda takılmadan oynadım :D Çözünürlük full ama 1440x900.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı