Hudkptn Kilopat Katılım 16 Haziran 2015 Mesajlar 396 Yer Hollanda Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2015 #1 Merhaba arkadaşlar Twitch'de yayın yapmak istiyorum fakat internet hızım iyi olmasına rağmen hep drop frame oluyor yardım edebilir misiniz ? Sistemim: İntel İ3 işlemci Asus R7 240 ekran kartı 4GB RAM Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2015
Merhaba arkadaşlar Twitch'de yayın yapmak istiyorum fakat internet hızım iyi olmasına rağmen hep drop frame oluyor yardım edebilir misiniz ? Sistemim: İntel İ3 işlemci Asus R7 240 ekran kartı 4GB RAM
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 4 Temmuz 2015 #2 Sisteminiz Twitch yayını yapmaya pek uygun değil. Bunun yüzünden FPS Drop oluyordur.
Hudkptn Kilopat Katılım 16 Haziran 2015 Mesajlar 396 Yer Hollanda Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2015 #3 NorthernsKnight dedi: Sisteminiz Twitch yayını yapmaya pek uygun değil. Bunun yüzünden FPS Drop oluyordur. Genişletmek için tıkla... Ama zaten yayını düşük kalitede veriyorum.
NorthernsKnight dedi: Sisteminiz Twitch yayını yapmaya pek uygun değil. Bunun yüzünden FPS Drop oluyordur. Genişletmek için tıkla... Ama zaten yayını düşük kalitede veriyorum.
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 4 Temmuz 2015 #4 Düşük kalitede veriyor olabilirsiniz. İşlemci, ekran kartı ve RAM yayın için yetersiz kalır.