mustafaikili Hectopat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2015 #1 Arkadaşlar Yosemite kurarken aşağıdaki şekilde hata aldım yardımcı olabilir misiniz ? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2015
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2015 #2 MBR yama hatalı yapılmış olabilir. Yada imaj hazırlanırken 'Packages' hatalı oluşturulmuş olabilir. Hangi imajı kullanıyorsun?
MBR yama hatalı yapılmış olabilir. Yada imaj hazırlanırken 'Packages' hatalı oluşturulmuş olabilir. Hangi imajı kullanıyorsun?
mustafaikili Hectopat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2015 #3 Sizin paylaştığınız [Beta] OS X 10.10.3 RAW ve DMG İmajı | Technopat Sosyal buradaki raw dosyasını kullandım
Sizin paylaştığınız [Beta] OS X 10.10.3 RAW ve DMG İmajı | Technopat Sosyal buradaki raw dosyasını kullandım
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2015 #4 İmaj dosyasını tekrar hazırlayın. USB yazılırken hatalı yazılmıştır.
mustafaikili Hectopat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2015 #5 Orada ki raw dosyasını direk yazdırdım ben, dediğiniz programla. Sonrasında bir işlem yapmam gerekir miydi?
Orada ki raw dosyasını direk yazdırdım ben, dediğiniz programla. Sonrasında bir işlem yapmam gerekir miydi?
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2015 #6 Hayır, gerekmez. Dediğim gibi USB hatalı yazılmış olabilir. Varsa başka bir USB ile imaj hazırlayın. Yada mevcut USB'ye tekrar imaj hazırlayın. Win32 programını yönetici olarak çalıştırın.
Hayır, gerekmez. Dediğim gibi USB hatalı yazılmış olabilir. Varsa başka bir USB ile imaj hazırlayın. Yada mevcut USB'ye tekrar imaj hazırlayın. Win32 programını yönetici olarak çalıştırın.
mustafaikili Hectopat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2015 #7 peki teşekkürler deneyip sonuçları paylaşırım 8GB Flash belleklerde bu hatayı veriyor hangisine kurduysam aynı hata sorunu 16 GB Flash belleğe kurarak çözdüm yardımlarınız için teşekkürler.
peki teşekkürler deneyip sonuçları paylaşırım 8GB Flash belleklerde bu hatayı veriyor hangisine kurduysam aynı hata sorunu 16 GB Flash belleğe kurarak çözdüm yardımlarınız için teşekkürler.