Çözüldü Core i5-2450M Bilgisayarım Battlefield 3'ü Rahat Oynatır Mı ?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

WereBear

Kilopat
Daha fazla  
Benim bilgisayarım(dizüstü bilgisayar) özellikleri şunlar:
  • 8192 MB Ram
  • İntel Core i5-2450M 2.5 GHz(4 CPUs)
  • AMD Radeon HD 7500/7600 Series 1702 MB

Bu sistem Casper marka bir dizüstü bilgisayara ait. Bu bilgisayar ile hangi grafik kalitesinde oyunu kasmadan oynarım ya da oynayabilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dizüstü bilgisayar ablamın ve bu yüzden ekran kartı değişimine izin vermez Bana Low'da ya da Medium'da kasmadan rahatlıkla oynatması lazım ve bunu sağlıyor ise sorun yok

Battlefield 3 kasmaya başladı Low - High ayarları SP - MP hiç farketmiyor.İnterneti kapattım yine aynı.

Originden indirdim oyunu yaklaşık 3 hafta, high, full hd akıcı bi şekilde oynadım. Ertesi gün açtım oyunu originden repair yapın tekrar deneyin dedi.
Repair yaptım oyuna girdim loading ekranına geldi yavaşladı oyun açıldı. öyle bi kasıyor ki kaplamalar bile geç yükleniyor.
Hemde 480 p ve low ayarda olması bişey değiştirmiyor.
SP - MP farketmiyor. 5 Mbps internet hızı.
Bilgisayara format attım ekran kartını sürekli güncelledim. Olmuyor . Diğer oyunlarda hiç bir sorun olmaması bana kafayı yedirtecek.
Son çare forumlarda dolaşıyorum Lütfen yardım edin.

Sorunumu çözdüm :
Sanırım yeni gelen bi update yüzünden oluyor bu hata.

"Origin" programını açın, yukarıdan "Origin" sekmesinden "Origin In Game" ayarına tıklayın ve "Enable Origin In Game" kutusunda ki "Tik"i kaldırın.

Bende fark etmedi denemiştim daha önceden. Sildim en sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…