Win 8.1 kullanıyorum ama bana sıkıntı veriyor. Bayağı sorunu var. Ben de bu forumu gördüm ve hackintoshu yapmak istiyorum. Sanırım macintosun hacklenmiş hali oluyor. Ayrıca sıkı bir Mac'ciyiz yani.
İlk maci biz kullanıyorduk daha kimsede yokken. O ilk bilgisayarları vardı hani 2000 yıllarda çıkan, kasa ekran birleşik vs.
Şimdi ben mac kurmak istiyorum PC'me. Şu an win 8.1 kullanıyorum ama hiç memnun değilim.
Şuana kadar baya mac sürümü çıktı. Bana en stabil en sorunsuz hangi maci kurmamı tavsiye edersiniz?
Ve format atarken win 8.1 kadar kolay mı zor mu? Attıkdan sonra sıkıntı çıkarır mı? Bir de nasıl format atılıyor? Yani acemiyim. Anakartı vs yakmak istemiyorum. Windows format atmasını biliyorum ama maci pc ye kurmak zor olabileceğini tahmin ediyorum çünkü sadece mac'le uyumlu sistemlerde çalışıyordu.
Bir şey unuttuğumu biliyordum. Anakartım Asus p8p67 le mb3 revizyon. Nasıl kurabilirim recep bey. Olmadı Team wiverdan halledelim. Eğer mac de pc oyunları vs oynanıyorsa yada programları direk geçmek istiyorum. Win 8.1 sorunlu çok süper değil Adobe Flash Player hatası, dll hatası, faremork hatası daha bir sürü sayamadığım hem oyun hem de programda sorun çıkartıyor bu sistemde. Win 7 geçeyim dicem o da bu sistemde 30 ila 1 dakikadan önce açılmıyor. Win 8.1 5 saniyede açıldığı için ona geçmiştim. Beğenmiştim ama sorunlu biraz. Win 7 gibi stabil ve ondan sonra yine 5 saniyede açılırsa bir gün geçerim ama bezdirdi beni.
@ukab 47 öncelikle kendi şahsi fikrim win 8.1 i temiz bir şekilde kurun. 8.1 sorunlu bir sistem değildir. Hala 8.1 in sorunlu olduğuna inanıyorsanız win 7 yükleyin ve sitede mevcut olan videoki gibi win 8.1 veya win7 üzerinden hardiski bölümleyip hackintos yüklemesi yapın.
Her istediğiniz programı mac te çalıştıramayabilirsiniz. Yabancılık çekebilirsiniz. Bir hata yapıp sistemi açılmaz hale getirbilrsiniz, onun için dual boot olarak yükleyin ve bir sorun olursa windowsunuz bir kenarda durmuş olur.
Adobe Flash Player sorunu diye bir sorun yok 8.1'de. O bir virüs. Virüs yemişsiniz işte bal gibi. DLL sorunu da yok, hiç karşılaşmadım. O da virüstür. Framework hatası da yine güncel olmayan programlardan kaynaklanmakta.
Kısacası 8.1 zaten 7 üzerine temellendirilmiş ve gayet stabil. Ama siz virüs yedirmişsiniz. Mac kurabilirsiniz ama bu işlem sizin gibi acemi kullanıcıları aşacaktır kanaatindeyim. Hele ki AMD ekran kartını devreye sokmanız epey meşakkatli.
Siz yardımcı olabilir misiniz bu konuda? Win 8.1 format atabiliyorum ama Mac zor sanırım videodan da izlediğime göre yarım saatlik işi var ben 8 dakikada Win 8.1 kurabiliyorum lütfen yardımcı olun bana.
Birüs nasıl yiyeceğim norton 360 var bende adobe flash player deki sorunum film vs izlerken youtube olur onu görmüyor bazen. Yani flash player çalıştırmıyor, sonra sistemi yeniden başlatıyorum tekrar kuruyorum. 1-2 gün sonra düzeliyor tamamen. Windows'dan alakalı o yüzden sorunlu dll derkende bir program açarken bu eksik şu yok diyor en sonunda çözdüm. Bir dll paketini wow64 atıyoruz halloluyor. Oyun bile oynayamıyordum bunun gibi sorunlar Mac de bu sorunlar yoksa ona geçmek isterim.
siz yardımcı olabilirmisiniz bu konuda win 8.1 format atabiliyorum ama mac zor sanırım videodan da izlediğime göre yarım saatlik işi var ben 8 dakka da win 8.1 kurabiliyorum lütfen yardımcı olun bana
Dikkatli olursanız Win 8.1'de virüssüz gayet güzel kullanılabilir. Win 8.1'de Malwarebytes, Esed, Mod32 kullanıyorum. Girmediğim site indirmediğim exe dosyası kurcalamadığım yer kalmıyor ama virüs adına hiçbir şey yok Windows'umda.
Ayrıca birçok antivirüs firmasının Mac OS X için antivirüs programı var. İsterseniz Mac'e de virüs bulaştıra bilirsiniz.
Adobe Flash Player sorunu diye bir sorun yok 8.1'de. O bir virüs. Virüs yemişsiniz işte bal gibi. DLL sorunu da yok, hiç karşılaşmadım. O da virüstür. Framework hatası da yine güncel olmayan programlardan kaynaklanmakta.
Kısacası 8.1 zaten 7 üzerine temellendirilmiş ve gayet stabil. Ama siz virüs yedirmişsiniz. Mac kurabilirsiniz ama bu işlem sizin gibi acemi kullanıcıları aşacaktır kanaatindeyim. Hele ki AMD ekran kartını devreye sokmanız epey meşakkatli.
Recep bey size ulaşamadım buradan yazıyorum affedin. Gigabyte z87x ud4h anakarta bios güncellemesi yaptım ve gigabyte logosu gözükmüyor sizce bu bir sorun teşkil eder mi? Yada logoyu tekrar nasıl geri getirebilirim. Birde Anakartım OC için yeterli mi acaba ?