Core i5 2500K Tabanlı Sisteme Ekran Kartı Tavsiyesi

mrcrpz01

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, forumda yeniyim. Bilgisayarımın ekran kartını güncellemek istiyorum. Şu anda Sapphire HD 5570 2GB var. Oyunlar da artık Low da bile çalışamadığından dolayı bu kararı verdim. Malum önümüzde Şubat tatili var. Bende notlarımı kullanıp bir ekran kartı aldırmak istedim

Sistemim şu anda:
Intel Core i5 2500K (unlocked-stock fan @ 3.3ghz quad core)
Asus P8H67-M LE (PCI2.0)
Kingston DDR3 4Gb 1333mhz x2
Sapphire HD 5570 2GB (Değiştirmek istiyorum )
Philips 18.5 inç VGA Analog Monitör 5ms.
Cooler Master RC-350-KKR-500-GP 500W ATX Kasa (Tower)

Şu anda Sapphire HD 7870 Ghz OC edition düşünüyorum. VGA Analog monitör kısmını da DVI to VGA ile çözmeyi düşünüyorum. Bazı dvi portların sadece digital olmadığını farkedince bunu ortaya attım. Yanlış mı bilmiyorum. Input lag çok olur mu ?

Bir de darboğaz gibi sıkıntıların olmasını istemiyorum ve cpu overclock pek düşünmüyorum. Zaten stock fan var...

Oynamak istediğim oyunlar:
Battlefield 3 60fps Low-Medium-High-Ultra olabilir (vsync yok) (motion blur yok)
Battlefield 4 60fps Low-Medium-High-Ultra olabilir (vsync yok) (motion blur yok)
Arma 3 60fps (vsync yok) (motion blur yok)
Far Cry 4 60fps (vsync yok) (motion blur yok) (Oyunun hikayesini 4 kere 15 fps te bitirdim )
GTA V (50-60fps olsun yeter ) (vsync yok) (motion blur yok)
Battlefield Hardline 60fps Low-Medium-High-Ultra olabilir (vsync yok) (motion blur yok)

Bütçe 700-800 gibi bir limit olabilir. Yine de işlemci ve anakart ile darboğaz yapmayan en iyi ekran kartı olabilirse sevirim.

Şimdiden teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Ultra'ya almayı pek düşünmüyorum zaten. Ve R9 280x tri-x kasama sığar mı sığmaz mı ?

Aceleden sormayı unutmuşum, iyi hatırlattınız. Tri-x uzun bir kart 308mm gibi bir uzunluğu var. Benim önerdiğim ise 260mm. Ayrıca 280X için güç kaynağınız yetmez. 12 v kanalından kaç watt verdiğine bakıp yazar mısın ?

Uzun süre sonra cevap verdiğim için özür dilerim.Bir tur programına katılmıştım da.PSU dan anlamıyorum. ( ) Info bölümünün fotoğrafını çekebildim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…