Çözüldü Core i5-3570 macOS High Sierra Görüntü Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

guvenc sezer

Centipat
Yüklemeye başladıktan sonra böyle bir sorun ile karşılaşıyorum, çözüm var mıdır acaba?

Çözüm
Kurulumu masaüstü config dosyası ile denedin mi?
Dahili GPU eski ama genede şu şeklilde dene.
Config dosyanı burada aç.
SMBIOS imac 13,2 yap ve kaydet. Bu config dosyasını USB / Efı / Clover içine at ve clover ekranında bu config dosyasını seçmeyi dene.
Aynı sorun olursa Inject Intel işaretini kaldır.
Nasıl bir sisteme hangi ayarlarla kurulum yaptığını söylerseniz çözüm üretmek için fikir yürütmeye başlayabiliriz.

Merhablar Recep Bey, sistemim Intel Core i5 64 Bit işletim istemi ve 8 GB RAM.
Artı olarak anakart modelim ASUS P8Z77-V LX çözüm öneriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Kurulumu masaüstü config dosyası ile denedin mi?
Dahili GPU eski ama genede şu şeklilde dene.
Config dosyanı burada aç.
SMBIOS imac 13,2 yap ve kaydet. Bu config dosyasını USB / Efı / Clover içine at ve clover ekranında bu config dosyasını seçmeyi dene.
Aynı sorun olursa Inject Intel işaretini kaldır.

Çözüm

Teşekkür ederim sorunum çözüldü halbuki çok basit bir sorunmuş.
Sorunum çözüldü dedim ancak tekrardan şöyle bir sorun ile karşılaştım. Hoş geldiniz ekranında oluşan bir sorun. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

IG platform ID olrak bunu girip dener misin? Inject Intel işaretil olsun. Ek olarak Inject Intel ve EDID ikisi birden işaretleyip dene.
0x01620005
Aynı hata olursa bu ID olarak bunu gir, Inject Intel işaretil olsun. Ek olarak Inject Intel ve EDID ikisi birden işaretleyip dene.
0x0166000a

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…