B bloodancer Kilopat Katılım 1 Haziran 2013 Mesajlar 11 1 Haziran 2013 #1 Arkadaşlar benim zaten bir pc'm var ve bunda ekran kartı, RAM , işlemci , mouse ve güç kaynağı alacağım bütçem en fazla 1400 TL benim aklımda is şunlar var : RAM: VATAN COMPUTER - CORSAIR - 4GB Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Tek Mod İşlemci: VATAN COMPUTER - T Güç Kaynağı: VATAN COMPUTER - T Ekran Kartı: VATAN COMPUTER - T Mouse : VATAN COMPUTER - A4 TECH - BLOODY V7 MULTI-CORE GUN3 GAMING MOUSE - Mouse VATAN computer de %25 indirim oluyor haftasonu onu da hesaba katarsanız sevinirim iyi forumlar..
Arkadaşlar benim zaten bir pc'm var ve bunda ekran kartı, RAM , işlemci , mouse ve güç kaynağı alacağım bütçem en fazla 1400 TL benim aklımda is şunlar var : RAM: VATAN COMPUTER - CORSAIR - 4GB Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Tek Mod İşlemci: VATAN COMPUTER - T Güç Kaynağı: VATAN COMPUTER - T Ekran Kartı: VATAN COMPUTER - T Mouse : VATAN COMPUTER - A4 TECH - BLOODY V7 MULTI-CORE GUN3 GAMING MOUSE - Mouse VATAN computer de %25 indirim oluyor haftasonu onu da hesaba katarsanız sevinirim iyi forumlar..
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2013 #2 Eski anakartın ne? Güç kaynağı olarak bu işini rahatlıkla görecektir. VATAN COMPUTER - CORSAIR - CX SER
Eski anakartın ne? Güç kaynağı olarak bu işini rahatlıkla görecektir. VATAN COMPUTER - CORSAIR - CX SER