O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 24 Mayıs 2014 #11 @omy, hileyle yaptım. Şaka bir yana, zaman hızla geçiyor. Ondan herhalde.
M Mertcan Başel Ziyaretçi 24 Mayıs 2014 #12 KroSName0 dedi: Öncelikle hayırlı olsun, ve fotoğrafları galiba pc aldığın için bütçesizlikten hesap makinesiyle çekmişsin Genişletmek için tıkla... Ürünler benim değil. Akrabamın. Ben zaten sistem toplamıştım. Fotoğrafları Samsung S4 Mini ile çektim. Kendi telefonum. Elim titrediği için bazı fotoğraflar kötü çıktı.
KroSName0 dedi: Öncelikle hayırlı olsun, ve fotoğrafları galiba pc aldığın için bütçesizlikten hesap makinesiyle çekmişsin Genişletmek için tıkla... Ürünler benim değil. Akrabamın. Ben zaten sistem toplamıştım. Fotoğrafları Samsung S4 Mini ile çektim. Kendi telefonum. Elim titrediği için bazı fotoğraflar kötü çıktı.
Cem.şahin Hectopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 601 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2014 #13 Mertcan Başel montajı sen mi yaptın ?
Cem.şahin Hectopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 601 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2014 #15 Kardeşim kasa fanı ledli mi ?
Nevzat Şentürk Hectopat Katılım 19 Haziran 2013 Mesajlar 847 Makaleler 2 Yer KOCAELİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Mayıs 2014 #17 Aynı kasayı kullanıyorum ve güzel kasa bir sürü fan yeri var benim kapalı yerde olduğu için çabuk tozlanıyor. Bu arada sistem hayırlı olsun.
Aynı kasayı kullanıyorum ve güzel kasa bir sürü fan yeri var benim kapalı yerde olduğu için çabuk tozlanıyor. Bu arada sistem hayırlı olsun.
Cem.şahin Hectopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 601 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2014 #19 Panda_Rog dedi: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Sistemi alınca resim yükleyeceğim.
Panda_Rog dedi: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Sistemi alınca resim yükleyeceğim.
O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 24 Mayıs 2014 #20 Ben sizden montaj rehberi bekliyordum açıkçası, çok güzel montaj olmuş.