Cem.şahin Hectopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 601 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2014 #21 Oğulcan Erişti dedi: Ben sizden montaj rehberi bekliyordum açıkçası, çok güzel montaj olmuş. Genişletmek için tıkla... Aslın'da ikimiz yapacaktık ama vatan bilgisayar montaj yapıyor deyince ve Mertcan Başel arkadaşımın işi çıkınca bilgisayar artık vatana emanet.
Oğulcan Erişti dedi: Ben sizden montaj rehberi bekliyordum açıkçası, çok güzel montaj olmuş. Genişletmek için tıkla... Aslın'da ikimiz yapacaktık ama vatan bilgisayar montaj yapıyor deyince ve Mertcan Başel arkadaşımın işi çıkınca bilgisayar artık vatana emanet.
Murat Koç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Mart 2014 Mesajlar 2.003 Makaleler 69 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1523789582 24 Mayıs 2014 #22 Hocam TTNet sayesinde sayfanın açılmasını 5dk bekledim.
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 24 Mayıs 2014 #23 Hayırlı olsun. Bazı resimlerde elin titremese daha iyi olurmuş.
M Mertcan Başel Ziyaretçi 24 Mayıs 2014 #24 Nevzat Şentürk dedi: Aynı kasayı kullanıyorum ve güzel kasa bir sürü fan yeri var benim kapalı yerde olduğu için çabuk tozlanıyor. Bu arada sistem hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Panda_Rog dedi: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Sağolun. Oğulcan Erişti dedi: Ben sizden montaj rehberi bekliyordum açıkçası, çok güzel montaj olmuş. Genişletmek için tıkla... Zaman yoktu. Akrabam biraz bilgisayar için heyecanlıydı. Yoksa daha detaylı inceleme yapacaktım .
Nevzat Şentürk dedi: Aynı kasayı kullanıyorum ve güzel kasa bir sürü fan yeri var benim kapalı yerde olduğu için çabuk tozlanıyor. Bu arada sistem hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Panda_Rog dedi: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Sağolun. Oğulcan Erişti dedi: Ben sizden montaj rehberi bekliyordum açıkçası, çok güzel montaj olmuş. Genişletmek için tıkla... Zaman yoktu. Akrabam biraz bilgisayar için heyecanlıydı. Yoksa daha detaylı inceleme yapacaktım .
Cem.şahin Hectopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 601 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2014 #25 Mertcan Başel kardeşim okudun mu ? Benim kendi konumdaki mesajı.
M Mertcan Başel Ziyaretçi 24 Mayıs 2014 #26 Emou dedi: Hayırlı olsun. Bazı resimlerde elin titremese daha iyi olurmuş. Genişletmek için tıkla... Biraz ağır bir şey taşıyınca titriyor işte. ali.sahin585 dedi: Mertcan Başel kardeşim okudun mu ? Benim kendi konumdaki mesajı. Genişletmek için tıkla... Bir bakayım.
Emou dedi: Hayırlı olsun. Bazı resimlerde elin titremese daha iyi olurmuş. Genişletmek için tıkla... Biraz ağır bir şey taşıyınca titriyor işte. ali.sahin585 dedi: Mertcan Başel kardeşim okudun mu ? Benim kendi konumdaki mesajı. Genişletmek için tıkla... Bir bakayım.
Cem.şahin Hectopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 601 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2014 #27 Mertcan Başel dedi: Biraz ağar bir şey taşıyınca titriyor işte. Bir bakayım. Genişletmek için tıkla... Ağır demek istedin.
Mertcan Başel dedi: Biraz ağar bir şey taşıyınca titriyor işte. Bir bakayım. Genişletmek için tıkla... Ağır demek istedin.
M Mertcan Başel Ziyaretçi 24 Mayıs 2014 #28 ali.sahin585 dedi: Ağır demek istedin. Genişletmek için tıkla... Düzelttim .