Merhaba arkadaşlar. Ben sıfır'dan bir bilgisayar toplatıcam. İşletim sistemini Windows 8 Single Language 64 bit yapıcam ama bu sistem pro'ya benziyo mudur? İyi midir sizce ? Almalı mıyım?
Sistemim budur:
SEAGATE
3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
Gayet güzel bir sistem olmuş. Şimdiden hayırlı olsun. Bütçenin ne kadar olduğunu yazmamışsın ama daha güzel bir ekran kartı alabilirsin. Ya da SSD dahi alabilirsin. İşletim sistemini 8.1'e güncelleştirdikten sonra bana bana yersin
Paranı ve nerede ne için kullanacağını, özendiğin hususları belirt ki uygun yorum yapılabilsin. O işletim sistemi sadece hazır kurulu bilgisayar alanlara satılır, yani sen satın alamazsın. Bütçenin düşük olduğunu varsayarsak forumdaki Windows 8 indirme bağlantılarından faydalanarak en azından bir süre ücretsiz kullanma imkanın olabilir. Bu sayede diğer parçaları yükseltme şansın doğar, örneğin ekran kartı (GTX 760).
Gayet güzel bir sistem olmuş. Şimdiden hayırlı olsun. Bütçenin ne kadar olduğunu yazmamışsın ama daha güzel bir ekran kartı alabilirsin. Ya da SSD dahi alabilirsin. İşletim sistemini 8.1'e güncelleştirdikten sonra bana bana yersin
GTX 760 ve o seviyelerde bir ekran kartı alman şart! Ben listendeki monitörü görmedim İşin içinde monitörde olunca birde AMD işlemci istemiyorken benim hesabım tutmayabilir. Bi küçük liste yaparım bende merak ettim ne tutar acaba.