E Exper2 Hectopat Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2015 #1 Arkadaşlar böyle bir pc topluycam ama parçalar uyumlu mudur? Parçalar kasaya tam oturur mu ? Şu parçayı çıkar şu parçayı al dediginiz birşeyler var mı? Ekran kartında VGA var mı anlayamadım. Monitorum VGA şuan. Ayriyetten anakartın yanında 2133 MHz OC yazıyo. En son MHz'sinin 2133 olcagınımı söylüyor. Yoksa başlangıcı mı ? Anakartın kendi ses kartı varmı yoksa ayriyetten gerekli mi ? Bunların yanında toplarken bilmem gereken başka şeyler var mı ? İlk defa topluyorum BIOS hariç pc yazılım ve iç donanıma biraz hakimim. Yardımcı olursanız sevinirim herkese teşekkürler.
Arkadaşlar böyle bir pc topluycam ama parçalar uyumlu mudur? Parçalar kasaya tam oturur mu ? Şu parçayı çıkar şu parçayı al dediginiz birşeyler var mı? Ekran kartında VGA var mı anlayamadım. Monitorum VGA şuan. Ayriyetten anakartın yanında 2133 MHz OC yazıyo. En son MHz'sinin 2133 olcagınımı söylüyor. Yoksa başlangıcı mı ? Anakartın kendi ses kartı varmı yoksa ayriyetten gerekli mi ? Bunların yanında toplarken bilmem gereken başka şeyler var mı ? İlk defa topluyorum BIOS hariç pc yazılım ve iç donanıma biraz hakimim. Yardımcı olursanız sevinirim herkese teşekkürler.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 23 Ağustos 2015 #2 Parçalar tabii ki uyumsuz. AMD anakarta Intel işlemcitakıyorsun. İşllemcinin soketi yazıyor: 1150. Anakartın ise AM3+ Mid ATX kasaya parçalar sığmalı ama Everest kasa tavsiye etmiyorum. Var. Everest kasa ve PSU önermiyorum. VGA desteği var. Çıkışı yoksa dönüştürücü adaptör ile halledilir. En son 2133. Başlangıç 1600 olur genelde. Ya da 1333. Kendi ses kartı olmayan anakart yok artık. Evet var. Gereksiz yere 2133 MHz bellek alıyorsun ve eski bir ekran kartına para harcamak üzeresin. Tabi anakart ve işlemci de uyumsuz.
Parçalar tabii ki uyumsuz. AMD anakarta Intel işlemcitakıyorsun. İşllemcinin soketi yazıyor: 1150. Anakartın ise AM3+ Mid ATX kasaya parçalar sığmalı ama Everest kasa tavsiye etmiyorum. Var. Everest kasa ve PSU önermiyorum. VGA desteği var. Çıkışı yoksa dönüştürücü adaptör ile halledilir. En son 2133. Başlangıç 1600 olur genelde. Ya da 1333. Kendi ses kartı olmayan anakart yok artık. Evet var. Gereksiz yere 2133 MHz bellek alıyorsun ve eski bir ekran kartına para harcamak üzeresin. Tabi anakart ve işlemci de uyumsuz.
ercanglum Hectopat Katılım 9 Haziran 2015 Mesajlar 123 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ağustos 2015 #3 Kasayı everest alma ramleri 1600 mhz al ve gerekirse ssd'yi çıkar gtx 960 al .