yigitunlu Hectopat Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 5 12 Eylül 2013 #11 Mertcan Başel dedi: O zaman bu kasayı alabilirsin.Bunda herhalde var. VATAN COMPUTER - COOLER MASTER - HAF 912 ADVANCE GX 80PLUS 750W MidT ATX PENCEREL Genişletmek için tıkla... Bu kasa çok daha mantıklı. Umut Byr dedi: İntel işlemciler 1600 MHz ram ile daha uyumlu çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hafıza saatinin işlemci hafıza saatinden fazla olması neyi etkiler?
Mertcan Başel dedi: O zaman bu kasayı alabilirsin.Bunda herhalde var. VATAN COMPUTER - COOLER MASTER - HAF 912 ADVANCE GX 80PLUS 750W MidT ATX PENCEREL Genişletmek için tıkla... Bu kasa çok daha mantıklı. Umut Byr dedi: İntel işlemciler 1600 MHz ram ile daha uyumlu çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hafıza saatinin işlemci hafıza saatinden fazla olması neyi etkiler?
liphter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2013 Mesajlar 1.134 12 Eylül 2013 #12 yigitunlu dedi: Bu kasa çok daha mantıklı. Hafıza saatinin işlemci hafıza saatinden fazla olması neyi etkiler? Genişletmek için tıkla... Boşuna fazla para vermiş olursun bir şeyi etkilemez.
yigitunlu dedi: Bu kasa çok daha mantıklı. Hafıza saatinin işlemci hafıza saatinden fazla olması neyi etkiler? Genişletmek için tıkla... Boşuna fazla para vermiş olursun bir şeyi etkilemez.
yigitunlu Hectopat Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 5 12 Eylül 2013 #13 liphter dedi: Boşuna fazla para vermiş olursun bir şeyi etkilemez. Genişletmek için tıkla... Peki, teşekkürler.
liphter dedi: Boşuna fazla para vermiş olursun bir şeyi etkilemez. Genişletmek için tıkla... Peki, teşekkürler.