Core i5 4690K ve Gtx 980'li Sistem

KlerN

Hectopat
Daha fazla  
Aşağıdaki sistemi satın almayı düşünüyorum, sizce bir eksiği var mı? Mayıs ayının başında alacağım.
Pc.png

Şimdi öncelikle mayıs ayında toplanacak sistemin planı şimdi yapılmaz. O sistem şimdi toplanmaz. Dolar düşecek mi, artacak mı? Piyasaya yeni bir alternatif çıkacak mı? Çıkmayacak mı? Bunlar hep önemli faktörler.
evet doğru diyorsunuz ama en azından bir bilgim olur diye sordum . eksiği var mı varsa neler bunları öğrenip o zamana kadar bir sistem ayarlamak düşüncesindeyim (bütçe : 4.500 Tl bu arada )

Ben olsam bende GTX 980 alırdım ama GTX 970'e düşürüp, monitörü veya ram'i yükseltebilirsiniz. Veya sıvı soğutucu alabilirsiniz.

Ben olsam bende GTX 980 alırdım ama GTX 970'e düşürüp, monitörü veya ram'i yükseltebilirsiniz. Veya sıvı soğutucu alabilirsiniz.

çok overclock yapan biri değil bu yüzden sıvı soğutma almak gereksiz olur gibime geliyor ramleri daha sonradan da yükseltebileceğim için 650 watt güç kaynağı alıyorum ... ( monitör için bende aynısını düşünüyorum )

Öncelikle belirtmek isterim Mayıs ayında bilgisayar toplayacaksanız güncel fiyat sizin için daha iyi olacaktır ama ön bilgi olarak şunları belirtebilirim ;

1-) GTX 980 yerine 970 alabilirsiniz pek bir fark yok.

2-) Kasayı 230T ile değiştiriniz.

3-) RAM'ları Gskill olarak değiştiriniz.

Mayısa kadar R9 300 serisi çıkacak. FreeSync ve G-Sync destekli monitörler çıkacak. 2K monitörlerin fiyatlarıda düşebilir. Daha performanslı SSD'ler çıkabilir. Bu sistem Mayıs ayına kadar tamamen değişir. İyi sosyaller.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı