32bit mi kursam 64bit mi bir türlü karar veremedim. Şuan Windows 7 64bit var yarı memnun sayılırım Window 8'e geçip birde orada sistemi denemek istiyorum. 3Gb bellek biraz aklımı karıştırdı. 64bit kurasım var hangisinin performansı daha iyi olur karar veremedim...
Eğer daha sonra sisteminin Ram miktarını arttırmayı düşünüyorsan mutlaka 64 bit kur. 32 bit işletim sistemleri 4gb a kadar ram destekliyor diye biliyorum.
Hocam drivarları HP sitesinden indirdiniz sanırım. Merak ettiğim nokta şu Ekran kartı sürücüsünü ne yaptınız. Otomatik tanıdımı yoksa siz bir yerlerdenmi bulup kurdunuz. Ben şuan(win 7) leshcatlabs.net sitesindeki en son beta olmayan sürümü kullanıyorum (Sanırım 13.4 v2) çünkü hp sitesindeki drivarları hem eski hemde kurulmuyor ve hata veriyor...
Doğrusunu istersen aleti Windows 8'e geçirdikten sonra pek açmadım bile. Epey bir Hacintosh yüklemeye çalıştığım (hala da çalışıyorum) için driver falan yüklemedim hiç Ama Windows 8 (Hangileri bilmiyorum) bazı driverları kendisi yüklüyor.