Evet arkadaşlar buradaki rehberler eşliğinde başarılı bir şekilde kurulum yapmış bulunmaktayım. Aynı donanım veya benzer donanımlarada kurmak isteyen arkadaşlar için kurulum tecrübemi adım adım paylaşacağım.
Şu an her şey çalışıyor, siteden 11.4 indirmiştim 11.5'e güncelledim herhangi bir sorun olmadı ekran görüntüsü mevcut.
Kurulum yapılan donanım ;
Anakart : Msi H110M-Pro-VD
İşlemci : İntel core i5 6400
RAM : GSkill DDR4 2133 MHz 8GBx2
Ekran : İntel HD 530 (multibeast en son sürüm içinde driver mevcut)
Ethernet : Realtek 81111 (multibeast içinde mevcut)
Ses kartı : Realtek 8187 ve 100 series (multibeast içinde mevcut)
Öncelikle BIOS ayarları sıfırlayın daha sonra kurulum rehberinde denilen yerleri disable yapın. Sonra rehberde kurulum için gerekli adımları uyguladığınızda kurulum tamamlanıyor ama esas kısım olan donanım-driver tanıtım işlemlerini kısaca anlatayım. Multibeast içinde gerekli driverları seçin yükle dediğinizde hata alırsanız hepsini bir anda değil tek tek yükleyin yine hata alırsanız tekrar deneyin. Sonunda hepsi yüklenecektir. RAM'ları yanlış görmüştü onuda clover configurator içinde yaptım, bunların hepsi sitedeki rehberde var. Gereksiz yere yazmamam gerek yok.
Son olarak siteye bu dosyaları upload eden gerekleri rehberleri hazırlayan emeği geçen özellikle
@montezuma arkadaşıma teşekkür ederim.
Herkese kolay gelsin.
Şu an her şey çalışıyor, siteden 11.4 indirmiştim 11.5'e güncelledim herhangi bir sorun olmadı ekran görüntüsü mevcut.
Kurulum yapılan donanım ;
Anakart : Msi H110M-Pro-VD
İşlemci : İntel core i5 6400
RAM : GSkill DDR4 2133 MHz 8GBx2
Ekran : İntel HD 530 (multibeast en son sürüm içinde driver mevcut)
Ethernet : Realtek 81111 (multibeast içinde mevcut)
Ses kartı : Realtek 8187 ve 100 series (multibeast içinde mevcut)
Öncelikle BIOS ayarları sıfırlayın daha sonra kurulum rehberinde denilen yerleri disable yapın. Sonra rehberde kurulum için gerekli adımları uyguladığınızda kurulum tamamlanıyor ama esas kısım olan donanım-driver tanıtım işlemlerini kısaca anlatayım. Multibeast içinde gerekli driverları seçin yükle dediğinizde hata alırsanız hepsini bir anda değil tek tek yükleyin yine hata alırsanız tekrar deneyin. Sonunda hepsi yüklenecektir. RAM'ları yanlış görmüştü onuda clover configurator içinde yaptım, bunların hepsi sitedeki rehberde var. Gereksiz yere yazmamam gerek yok.
Son olarak siteye bu dosyaları upload eden gerekleri rehberleri hazırlayan emeği geçen özellikle
@montezuma arkadaşıma teşekkür ederim.
Herkese kolay gelsin.
Son düzenleyen: Moderatör: